ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Kριέ σήμερα η ημέρα των ερωτευμένων σε βρίσκει ή με μια σύνοδο μεταξύ Άρη και Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να παραμείνεις προσεκτικός και να μην συγχέεις τα ερωτικά σου με τους φίλους σου. Επίσης, τείνεις να γίνεσαι λίγο κτητικός και χειριστικός απέναντι στους άλλους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο όμως το απόγευμα προχωρά σε εκείνο του Ταύρου κι εσύ επικεντρώνεσαι στην ενδυνάμωση των οικονομικών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά δρας αρκετά χειριστικά και κτητικά. Ανεξάρτητα από το αν είσαι σε μια σχέση ή όχι θα χρειαστείς λεπτή μεταχείριση στην προσέγγιση του ανθρώπου που έχεις στην καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχετικά με τα επαγγελματικά σου, τα νέα είναι πολύ θετικά γιατί ενδυναμώνεις τα οικονομικά και την αυτοπεποίθησή σου, ενώ παράλληλα έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους μεγάλης κοινωνικής ισχύος που σε υποστηρίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε η ημέρα των ερωτευμένων σε βρίσκει πιο φιλόδοξο από ποτέ, μιας και κορυφώνεται σήμερα η σύνοδος μεταξύ Άρη και Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού προχωρά από το απόγευμα και έπειτα στο δικό σου οπότε δρας πολύ πιο εγωκεντρικά. Είναι θετικό ότι έρχεσαι σε απόλυτη επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες σου και δουλεύεις προς την ικανοποίηση τους. Στη δουλειά σου τα δίνεις όλα και διακρίνεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον ερωτικό τομέα δεν υπάρχουν και τόσο πολλά να πούμε. Απλώς θα χρειαστεί να μετριάσεις τις εγωκεντρικές σου τάσεις και να προσπαθήσεις να βρεις μια μέση λύση με το άλλο σου μισό. Αν είσαι ελεύθερος μπορεί να προκύψει κάτι ενδιαφέρον από τη δουλειά σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι απόλυτα αφοσιωμένος. Κάνεις ό τι χρειάζεται δουλεύεις σκληρά και προσπαθείς να έρθεις σε επαφή με ανωτέρους σου ώστε να αναγνωριστούν όλες οι προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε σήμερα είναι του Αγίου Βαλεντίνου με τον Άρη να σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα από το φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Υδροχόου. Η ανάγκη σου για επέκταση είναι πιο δυνατή από ποτέ και δεν αποκλείεται να προχωρήσεις προς βιαστικές μεθόδους ώστε να καταφέρεις κάποιον στόχο σου. Την ίδια χρονική στιγμή η Σελήνη σε βοηθά να δράσεις παρασκηνιακά μιας και από το ζώδιο του Κριού εισέρχεται σε εκείνο του Ταύρου από το απόγευμα και έπειτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θέλεις να βιώσεις αξέχαστες εμπειρίες και δεν παραμένεις παθητικός. Καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου και να έχεις θετικές εξελίξεις. Εσύ, δεσμευμένε απόφυγε να ελέγξεις αυτό το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός σου κόσμος σημαίνει πάρα πολλά για σένα σήμερα μολονότι είναι η ημέρα των ερωτευμένων. Θέλεις να γίνεις ο καλύτερος του είδους σου και δεν αποκλείεται να επιλέξεις ανορθόδοξες μεθόδους για να το επιτύχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Τεράστιο ενδιαφέρον για εσένα έχει η ημέρα των ερωτευμένων φίλε Καρκίνε μιας και η σύνοδος μεταξύ Άρη και Πλούτωνα στον Υδροχόο εκτοξεύει στα ύψη τη λίμπιντο σου. Εκτός του αυξημένου ερωτισμού σου μπορείς να περιμένεις και μεγάλες εξελίξεις στα οικονομικά σου με τη θετική έννοια. Μπορείς να βελτιστοποιήσεις τον προϋπολογισμό σου, να εντοπίσεις καινούργιες πηγές εσόδων ή να αναζητήσεις εξωτερική χρηματική υποστήριξη. Η Σελήνη που περνά στο ζώδιο του Ταύρου το απόγευμα σε κάνει πιο δημοφιλή και εξωστρεφή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου πρόκειται να έχεις πολύ θετικές εξελίξεις ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερος ή δεσμευμένος. Ο ερωτισμός σου είναι εκτοξευμένος στα ύψη και εντυπωσιάζεις τον αγαπημένο σου άνθρωπο στο κρεβάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχετικά με τα επαγγέλματα και τα οικονομικά σου μπορείς να περιμένεις θετικές εξελίξεις κατά τη διάρκεια της ημέρας μέσα από την υποστήριξη φίλων και γνωστών. Στρέψου προς ανθρώπους που εμπιστεύεσαι αν χρειάζεσαι βοήθεια.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Λέοντα έφτασε η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και πρόκειται να είσαι από τους πιο ευνοημένους στον έρωτα με την σύνοδο μεταξύ Άρη και Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου. Να θυμάσαι όμως ότι πρόκειται για μια πολύ σκληροπυρηνική όψη που πέρα από ευκαιρίες στα ερωτικά, θα φέρει πολλαπλές εντάσεις και κόντρες. Αν δεν έχεις χτίσει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου ενδέχεται να υπάρξουν ρήξεις. Η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο το απόγευμα, άρα γίνεσαι και πιο φιλόδοξος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου πρόκειται να συναντήσεις πολλαπλές ευκαιρίες οι οποίες θα έχουν και τα εμπόδια τους. Εσύ δεσμευμένε πρόσεξε μην έρθεις σε αντιπαράθεση με το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου προχωρούν αρκετά θετικά και μπορείς να επωφεληθείς από διάφορες συνεργασίες. Μπορείς επίσης να έλθεις επαφή με ανθρώπους πιο επιτυχημένους από εσένα, οι οποίοι θα σε κινητοποιήσουν να επιτύχεις περισσότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Παρθένε η ημέρα των ερωτευμένων ίσως να είναι λιγάκι αδιάφορη προς το πρόσωπό σου αφού η σύνοδος μεταξύ Άρη και Πλούτωνα σου δίνουν μια εμμονή με την τακτοποίηση των καθημερινών σου υποχρεώσεων. Αν έχεις επιχείρηση καλό θα είναι να μην έρθεις σε αντιπαράθεση με τους υπαλλήλους σου και γενικότερα αν έχεις υφιστάμενους στη δουλειά απόφυγε να δείξεις ένα χειριστικό πρόσωπο απέναντί τους. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου το απόγευμα αυξάνει την αισιοδοξία σου και θα αναζητήσεις νέες εμπειρίες και γνώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά πιο πιθανό είναι να παρατηρηθούν εξελίξεις μετά το απόγευμα. Η απορρόφησή σου από τις καθημερινές υποχρεώσεις σου, δεν σου αφήνει πολύ χρόνο για τον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, το αστρολογικό τοπίο, δείχνει ότι θα έχεις δυναμικές εξελίξεις. Δίνεις τεράστια σημασία στη λεπτομέρεια και αυτή θα σου επιτρέψει να ξεχωρίσεις από το πλήθος και να διαπρέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Ζυγέ, σήμερα είναι του Αγίου Βαλεντίνου και ο Άρης οδεύει προς την σύνοδό του με τον Πλούτωνα. Αυτό για εσένα είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι στα θέματα του έρωτα. Από την μία έχεις την ανάγκη να ερωτευτείς και να δοθείς ολοκληρωτικά. Από την άλλη τείνεις να γίνεσαι χειριστικός προς τον σύντροφό σου, χωρίς να το καταλαβαίνεις. Μάλιστα, αν έχεις παιδάκια δεν αποκλείεται να δράσεις και προς εκείνα αντίστοιχα. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου τονώνει τη λίμπιντό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτικός σου τομέας έχει πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις, με αξέχαστες ερωτικές βραδιές και γνωριμίες ζωής. Καλό θα είναι να χαλιναγωγήσεις το πάθος σου γιατί μπορεί να υπερβάλλεις λίγο παραπάνω στη σχέση σου ή να δράσεις δικτατορικά

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν πηγαίνουν καθόλου πίσω γιατί η σύνοδος της ημέρας σε βοηθά στην υλοποίηση νέων επιχειρηματικών ιδεών. Συγχρόνως, μπορείς να αυξήσεις τη δημιουργικότητά σου στη δουλειά που κάνεις και να αισθανθείς ολοκλήρωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Σκορπιέ, σήμερα είναι του Αγίου Βαλεντίνου και εσύ προτιμάς να περάσεις την ημέρα σου κάπου ήσυχα, λόγω της συνόδου μεταξύ Άρη και Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου. Έχεις μια παραπάνω τάση την Τετάρτη να προσκολλάσαι σε σκέψεις του παρελθόντος και να βγάζεις παράπονα ή να τρώγεσαι με τα απωθημένα σου. Πρόσεξε, γιατί αυτό μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου από το απόγευμα και πέρα θα σου προσφέρει δυνατότητες περαιτέρω κοινωνικοποίησης γνωριμιών αλλά και συνεργασιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου πολύ πιθανό να συναντήσεις καινούργιες ευκαιρίες αν είσαι ελεύθερος, ενώ αν έχεις κάποιον δεσμό θα δεις ότι θα μπορέσεις να έρθει σε βαθύτερη σύνδεση μαζί του. Απόφυγε να δράσεις αυταρχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μια σημαντική συνάντηση ή συζήτηση σε περιμένει η οποία θα σε τροφοδοτήσει με παραπάνω ενέργεια και φιλοδοξία για να πετύχεις τον επαγγελματικό σκοπό σου. Μπορείς επίσης να επωφεληθείς οικονομικά από τη διαχείριση ενός ακινήτου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε καθιστά πολύ δημοφιλή μιας και η σύνοδος μεταξύ Άρη και Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου ενεργοποιεί γεγονότα συναντήσεων, συζητήσεων, μετακινήσεων αλλά και συμφωνιών. Ταυτόχρονα η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού προχωρά σε εκείνο του Ταύρου κατά το απόγευμα και είναι πολύ λογικό οι πιο ερωτικές σου στιγμές να είναι κατά τις πρωινές ώρες, όσο κατά το βραδάκι επικεντρώνεσαι περισσότερο στις καθημερινές σου υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αν θέλεις να κάνεις μια θαρραλέα προσέγγιση μπορείς να προτιμήσεις πρωινές ώρες. Η αλήθεια είναι ότι διαχειρίζεσαι το φλερτ αρκετά υπόγεια και αυτό σου προσφέρει μαγνητισμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να διεκδικήσεις μια καινούργια συμφωνία ή να κάνεις συζητήσεις και συναντήσεις με κάποιον περισσότερο επιτυχημένο από εσένα που θα μπορέσει να σε κινητοποιήσει ώστε να επιτύχεις και εσύ τα δικά σου όνειρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Αιγόκερε, μπορεί να είναι σήμερα η ημέρα των ερωτευμένων, όμως εσύ δίνεις μεγαλύτερη σημασία στα οικονομικά σου. Η σύνοδος μεταξύ Άρη και Πλούτωνα την Τετάρτη, σου δίνει εμμονή σχετικά με την βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης και εντοπίζεις νέες μεθόδους να βγάλεις χρήματα. Η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι σταθερή και θα χρειαστεί προσοχή για να αποφύγεις τις συναισθηματικές εξάρσεις. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου το απόγευμα προσφέροντάς σου ευχάριστες εξελίξεις και στα προσωπικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να αναμένεις ευχάριστες εξελίξεις μετά τις απογευματινές ώρες για τα αισθηματικά σου. Τότε μπορείς να επιδιώξεις την αναθέρμανση της σχέσης σου ή μπορείς να προσεγγίσεις τον αγαπημένο σου άνθρωπο

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σύνοδος της ημέρας στα οικονομικά θα σου προσφέρει νέες δυνατότητες. Σήμερα διεκδικείς μια αύξηση στην εργασία σου ή μπορεί να σκεφτείς πώς να αυξήσεις τα κέρδη της επιχείρησής σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε σήμερα που είναι του Αγίου Βαλεντίνου εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας με την σύνοδο μεταξύ Άρη και Πλούτωνα στο δικό σου ζώδιο. Διακρίνεσαι από έναν μαγνητισμό και ερωτισμό, αλλά ταυτόχρονα δρας αρκετά αυταρχικά προς τους υπόλοιπους. Σε χαρακτηρίζει μια βαθιά επιθυμία για έλεγχο και δεν αποκλείεται αυτό να οφείλεται σε μια θαμμένη φοβία εγκατάλειψης. Η Σελήνη προχωρά το απόγευμα στο ζώδιο του Ταύρου και σε βοηθά να κάνεις πλήρη ενδοσκόπηση και να καταλάβεις πάνω σε τι πρέπει να δουλέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου πρόκειται να έχεις πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Ελκύεις σχεδόν αβίαστα τον ερωτικό σου στόχο. Σχετικά με σένα που βρίσκεσαι σε μια σχέση θα χρειαστεί να προσέξεις γιατί θα δράσεις πολύ χειριστικά απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά έχεις μια εμμονή με την επιτυχία αλλά και την σταθερότητα. Ανησυχείς πολύ για το αύριο, αλλά αυτό σε κινητοποιεί να εργαστείς ακόμη περισσότερο για να χτίσεις γερά θεμέλια στη δουλειά σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Ιχθύ, σήμερα που είναι του Αγίου Βαλεντίνου εσύ δρας αρκετά παρασκηνιακά χάρη στην σύνοδο μεταξύ Άρη και Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου. Αν είσαι μόνος αναπολείς το παρελθόν και πιθανώς να επιδιώξεις κάποια επανασύνδεση. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια ημέρα όπου προτιμάς να την περάσεις με λίγο κόσμο και να κρατήσεις την προσωπική σου ζωή μακριά από τα φθονερά μάτια των υπολοίπων. Η Σελήνη το απόγευμα που εισέρχεται στον Ταύρο και θα σε βοηθήσει να ενδυναμώσεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από το απόγευμα και πέρα θα παρατηρήσεις ότι τα αισθηματικά σου αρχίζουν να γίνονται ολοένα και καλύτερα. Δεν έχει σημασία αν βρίσκεσαι σε μια σχέση ή όχι, σήμερα έχεις την ανάγκη να συνδεθείς βαθιά με έναν άνθρωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προτιμάς να κινηθείς διακριτικά, ενώ παράλληλα παραμένεις ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς με τους υπόλοιπους. Αν κάποιο θέμα εκπαίδευσης σε πιέζει, σήμερα μπορείς να ξανασχοληθείς με αυτό τμηματικά.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *