ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” τα τετ α τετ του Μπαρτζώκα με Μάρκου και Αυγενάκη

Στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” τα τετ α τετ του Μπαρτζώκα με Μάρκου και Αυγενάκη

Ρεπορτάζ της γνωστής εφημερίδας “Παραπολιτικά” ασχολείται σήμερα με τα τετ α τετ που είχε ο πολιτευτής της Ν.Δ. που κατάγεται από την Μελίκη του δήμου Αλεξάνδρειας, ο δικηγόρος Τάσος Μπαρτζώκας στη διάρκεια της επίσκεψης κλιμακίου της Ν.Δ. στην Ημαθία την προηγούμενη βδομάδα. 

Διαβάστε:

Κατερίνα Μάρκου και Λευτέρης Αυγενάκης είναι τα πρόσωπα που… πολυφωτογραφήθηκαν κατά την επίσκεψή τους στην Ημαθία. Ο λόγος είναι ότι η Κατερίνα Μάρκου πρωταγωνιστούσε σε ένα… τοπικό σενάριο ότι θα είναι υποψήφια με τη ΝΔ στην Ημαθία. Φαίνεται ότι το σενάριο αυτό δεν ισχύει και πολλά πράγματα διευκρινίστηκαν κατά την επίσκεψή τους στην Ημαθία την περασμένη εβδομάδα.

Στα τετ-α-τετ της συγκεκριμένης επίσκεψης ξεχωρίζει αυτό της Κατερίνας Μάρκου με τον πολιτευτή της ΝΔ Τάσο Μπαρτζώκα, ένα από τα ονόματα που ακούγονται ότι θα συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ημαθία. Εκλογές έρχονται και θα είχαν… πολλά να πουν.

Ο νεαρός δικηγόρος που έχει αναπτύξει έντονη δράση σε όλο το Νομό και αποτελεί έναν από τους δυνατούς κρίκους της ΝΔ στην περιοχή, είχε συνομιλία και με τον Γραμματέα του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *