ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αλεξάνδρειας στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Γιαννιτσών

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αλεξάνδρειας στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Γιαννιτσών

Από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αλεξάνδρειας στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Γιαννιτσών.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Σχολείου μας.

Τους εκπαιδευτικούς και τους εκπαιδευόμενους του Α΄ και Β΄ κύκλου του ΣΔΕ υποδέχτηκαν, αρχικά σε μια  αίθουσα διδασκαλίας του σχολείου, η Διευθύντρια του ΕΠΑΛ κ. Μαρία Καρύπη, η υποδιευθύντρια κ. Μαρία Κιουζέπη καθώς και άλλοι εκπαιδευτικοί του σχολείου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, παρουσιάστηκαν αναλυτικά η δομή του σχολείου, ο τρόπος λειτουργίας του, οι τομείς που λειτουργούν, οι ειδικότητες που προσφέρονται και οι προοπτικές που ανοίγονται μετά την αποφοίτηση των μαθητών. Δόθηκε η δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους του ΣΔΕ να εκφράσουν απορίες, να θέσουν ερωτήματα και, γενικότερα, να πραγματοποιήσουν με τους εκπαιδευτικούς του ΕΠΑΛ έναν γόνιμο διάλογο.

Ακολούθησε επίσκεψη εκπαιδευτικών και εκπαιδευομένων σε όλα τα εργαστήρια του σχολείου, σε ώρα πλήρους λειτουργίας. Κατά την επίσκεψη, μας δόθηκε η δυνατότητα να παρακολουθήσουμε, δια ζώσης, όσα προηγουμένως μας παρουσιάστηκαν θεωρητικά και να γίνει διάλογος με τους μαθητές των δύο σχολείων.

Η διεύθυνση του ΣΔΕ, οι εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευόμενοι ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση του εσπερινού ΕΠΑΛ και τους  εκπαιδευτικούς για την άριστη φιλοξενία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *