ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Αγροτικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: “Που είναι οι βουλευτές της κυβέρνησης από την Ημαθία;”

Αγροτικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: “Που είναι οι βουλευτές της κυβέρνησης από την Ημαθία;”

Από τον Αγροτικό Σύλλογο Γεωργών του δήμου Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Τις μέρες αυτές που οι αγρότες όλης της Ευρώπης και φυσικά εμείς οι Έλληνες, είμαστε ” στο πόδι” αγωνιώντας για την επιβίωση όχι μόνο του κλάδου αλλά και της κοινωνίας, την ώρα που όλη η Ελλάδα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον αγώνα μας, την ώρα που ακόμη δεν μπορούμε να συνέλθουμε από τα δυνατά συναισθήματα που μας γέμισε η αγάπη του κόσμου της Αθήνας, στο συλλαλητήριο όπου οι αγρότες του δήμου Αλεξάνδρειας και του μπλόκου Νησελιου συμμετείχαν με τρακτέρ στο Σύνταγμα κάνοντας 500 χλμ να βρεθούν εκεί, την εικόνα ανθρώπων όλων των ηλικιών να μας υποδέχονται ακόμη και με δάκρυα, αυτή την ώρα οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ της κυβέρνησης του Νομού Ημαθίας έχουν εξαφανιστεί.

Οι ίδιοι βουλευτές πού προεκλογικά απαντούσαν σε όλα τα τηλέφωνα μας, που έταζαν ” σίγουρες” λύσεις στα προβλήματα μας, οι ίδιοι που ακόμα και ως πρόσφατα μας διαβεβαίωναν ότι είναι δίπλα μας και ότι έχουν μάλιστα δρομολογήσει της επίλυση προβλημάτων όπως η ειδική ενισχυμένη καλαμποκιού ή οι αποζημιώσεις ΕΛΓΑ, σήμερα είναι εξαφανισμένοι από προσώπου γης, τι και αν είναι και από τον δήμο Αλεξάνδρειας οι δύο τουλάχιστον.
Αλήθεια που κρύβεστε κύριε Βεσυροπουλε, κύριε Μπαρτζώκα κύριε Τσαβδαριδη; Γιατί αρνείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας, γιατί δεν ενδιαφέρεστε να συναντηθείτε μαζί μας και ενώ φυσικά γνωρίζοντας τα δίκαια αιτήματα μας τα οποία διεκδικούμε με όλους τους συναδέλφους πανελλαδικά.

Αν δεν έχετε κάτι να μας πείτε ή αν δεν κάνατε απολύτως τίποτα για όλα αυτά που με τόση ευκολία μας ταζατε ή αν δεν συμφωνείτε με όσα διεκδικούμε βγείτε να μας το πείτε. Τώρα πριν είναι αργά για όλους μας

8 Comments

 • Στην επιτροπή συγκάλυψης για το έγκλημα των Τεμπών…. εκεί είναι οι βουλευτές

  • ΣΩΣΤΟΣ!!!!!

 • Ο χορτάτος τον νηστικό δεν τον σκεφτείτε ποτέ.

 • ΣΤΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΧΙΛΟΥΣ. ΜΙΣΘΟΥΣ. ΑΛΛΆ ΠΌΣΟ ΤΗΣ ΕΚΑΤΌ ΠΉΡΑΝΕ ΨΉΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΌΤΕΣ ;

 • Ερώτηση. Γιατί δεν κάνετε μπλόκα Απρίλιο και Μάιο;

 • Εκεί που τους αφήσατε όταν τους ψηφίσατε
  Χαχαχαχαχα

 • Θα πάμε να τους βρούμε εμείς αφού δεν ήρθαν αυτοί

 • Σας σώζουν!!!
  Ακόμα δεν το πήρατε χαμπάρι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *