ΤΟΠΙΚΑ posted by

Έντονη η διαμαρτυρία των κατοίκων για την κατάσταση του δρόμου μπροστά στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας

Έντονη η διαμαρτυρία των κατοίκων για την κατάσταση του δρόμου μπροστά στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας

Έντονη είναι η αντίδραση – διαμαρτυρία των κατοίκων της Αλεξάνδρειας για την γνωστή πλέον τρύπα στον δρόμο μπροστά στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας.

Η σημερινή κακοκαιρία έφερε και πάλι στο προσκήνιο το θέμα με συμπολίτη μας να αναρτά το παρακάτω κείμενο στα social media:

…Από τις 8 Σεπτεμβρίου που ΞΑΝΑανοιξε η τρύπα στο προ διμήνου νεοφτιαγμενο κομμάτι του οδοστρώματος, δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση.

Τρύπες, χαλίκια, νερά παντού… παρόλο που η ΔΕΥΑΑΛ… “δεσμεύτηκε” το ίδιο απόγευμα της 8ης Σεπτεμβρίου (έναν μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές) ότι η βλάβη θα αποκατασταθεί εντός 10 ημερών…

Από τότε πέρασαν 174 μέρες και η κατάσταση παραμένει τραγική και τρισάθλια… και ας ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ κι ας ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ… Ποιος νοιάζεται άλλωστε…. Και πείτε μας κύριε πρόεδρε της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΛ τι εννοούσατε όταν λέγατε θα αποκατασταθεί άμεσα;;; και πως μετράτε εσείς το “δεκαήμερο”;;;;….

Και επίσης αφήστε κατά μέρος τι είδαν “οι περιοικοι κάτοικοι” αλλά περάστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να διαπιστώσετε ΤΙ ΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, εξαιτίας της δικής σας και ΟΛΩΝ των υπευθύνων ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗΣ αμέλειας και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ… Φτάνει πια!!!

Έχουμε ξεπεράσει προ πολλού κάθε όριο Ανοχής και Υπομονής…Όχι άλλη κοροϊδία… Επιφυλασσομαστε για την περαιτέρω εξέλιξη της υπόθεσης για την οποία έχετε ενημερωθεί προ πολύ περισσότερων μηνών εγγράφως….

7 Comments

  • Πώς κάνετε έτσι για μια τρύπα… Πρέπει να υπάρχει να την δείχνει από το δημαρχείο σε όσους κάνουν παράπονα για τους δρόμους και τις λακούβες! Είναι μνημείο!!! Πρωτοπόρος δήμαρχος. Αν πετάξεις ένα κέρμα θα πραγματοποιηθεί και η ευχή που θα κάνεις. Μεταξύ μας είναι και μυστική τρύπα για τον κάτω κόσμο η πύλη της κολάσεως

  • Μία τρύπα στο νερό!!! ΤΕΛΕΙΟ!!! Μπορεί να μετονομασθεί έτσι η παράταξη του κ. Γκυρίνη. Περιγράφει όλο το έργο της θητείας του. Να βάλει και μία φωτογραφία του δίπλα στο έργο του να την δείχνει στους απογόνους του.

  • Πρέπει να φαίνεται ότι γίνονται έργα, ότι η πόλη μας ζει την ανάπτυξη

  • Τι αχάριστος κόσμος που υπάρχει..αντί να κοιτάει τι κάνει αυτή η δημαρχαρα και εχει πάει τον τόπο μας τόσο πίσω κάθεται και ασχολείται με μια γουρνιτσα.. ξεχάσατε τα προηγούμενα χρόνια επί ημερών “άλλου” δημάρχου (αυτού που φέρει τον τίτλο του μακροβιιτερου) που είχαν χαθεί όλοι οι δρόμοι της Αλεξάνδρειας από το νερό… Παναγιώτη προχωρά και γκρέμισε τα όλα!!

  • ΜΕΤΆ ΤΙΣ ΛΑΚΟΎΒΕΣ ΒΆΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΉΡΙΟ Ο ΩΡΑΣ ΕΥΘΎΝΗΣ. ΤΟ ΒΓΆΛΑΜΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΛΛΆ ΕΛΠΊΖΟΥΜΕ ΝΑ ΦΎΓΕΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

  • Τα πάντα σας ενοχλουνε για αυτό δεν θα φυγει

  • Κατώτεροι τον περιστάσεων λειαν επιεικώς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *