ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

DYSLEXIA CENTER Αλεξάνδρειας: Πως η Δυσλεξία μετατρέπεται σε προνόμιο

DYSLEXIA CENTER Αλεξάνδρειας: Πως η Δυσλεξία μετατρέπεται σε προνόμιο

To “Dyslexia Centers – Pavlidis Method” στην Αλεξάνδρεια λειτουργεί στην Ταγμ. Γεωργούλη 23.

Πολύ αργή ανάγνωση και ανορθογραφία: Οι δύο βασικές μαθησιακές δυσκολίες των δυσλεξικών.

Όμως… αυτό δεν εμπόδισε τον δυσλεκτικό Αϊνστάιν να κερδίσει το Νόμπελ και τους επίσης δυσλεκτικούς Τζορτζ Ουάσινγκτον και Τζ. Φ. Κέννεντυ να γίνουν πρόεδροι των ΗΠΑ ή τον Τσόρτσιλ να κυβερνήσει τη Μεγάλη Βρετάνια! Ούτε τους Ντα Βίντσι και Πικάσο, δυσλεκτικοί κι αυτοί, να γίνουν ονόματα συνώνυμα με την υψηλή τέχνη στο παγκόσμιο στερέωμα ή αντίστοιχα, τους δυσλεκτικούς Στηβ Τζομπς και Μπιλ Γκέιτς στον κόσμο των επιχειρηματικών καινοτομιών!

Και δεν θα εμποδίσει ούτε τα δικά μας δυσλεκτικά παιδιά να επιτύχουν, αρκεί να Διαγνωστούν και να Αντιμετωπιστούν σωστά, όσο πιο νωρίτερα γίνεται.

Ειδικά, σήμερα, με την ευρεία χρήση της τεχνολογίας -κινητά τηλέφωνα, tablet και Η/Υ, συσκευές οι οποίες μπορούν να μετατρέψουν την ομιλία μας σε ορθογραφημένο κείμενο και να διαβάσουν σωστά και φωναχτά οποιοδήποτε κείμενο έχουν στη μνήμη τους- οι αδυναμίες των δυσλεκτικών ΕΞΑΛΕΙΦΟΝΤΑΙ, αφήνοντας χώρο να αναδειχθεί το Ανώτερο και μοναδικά Δημιουργικό, Στρατηγικό και Εφευρετικό Μυαλό τους – η αναγνωρισμένη από το LinkedIn ως ζωτικής σημασίας δεξιότητα Δυσλεξική Σκέψη!

Ενημερωθείτε έγκυρα για τη Δυσλεξία και τις δυνατότητες του παιδιού σας! Η έγκαιρη και αντικειμενική Πρόγνωση – Διάγνωση, που σας προσφέρει το TΕΣΤ ΠΑΥΛΙΔΗ το ΜΟΝΟ παγκοσμίως, Ακριβές, Αντικειμενικό και Βιολογικό Test Πρόγνωσης και Διάγνωσης της ΔΕΠΥ και της Δυσλεξίας, από την ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ηλικία, είναι ζωτικής σημασίας για την ομαλή πορεία του δυσλεξικού και του παιδιού με ΔΕΠΥ, τόσο στο σχολείο όσο και στην ενήλικη ζωή του, αργότερα.

Καλέστε μας σήμερα και κλείστε το ραντεβού σας άμεσα.

Σημαντικό! : Το κόστος της Αντιμετώπισης-θεραπείας καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας στα: 2333304949

www.facebook.com/dcalexandreia?locale=el_GR

Κέντρα Δυσλεξίας: Dyslexia Centers – Pavlidis Method

[email protected]

Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Ταγμ. Γεωργούλη 23

#Dyslexiacenters#PavlidisMethod#alexandria

#imathia#dyslexia#kids

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *