ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Σάββατο η Σελήνη από τους Ιχθείς σου δημιουργεί την επιθυμία να απομονωθείς από το πλήθος και να έρθεις σε επαφή ακόμη και με την πιο θαμμένη πτυχή του εαυτού σου. Υπάρχει περίπτωση να επιθυμήσεις να επιστρέψεις σε μία δουλειά που πλέον δεν κάνεις ή μία σχέση που θεωρείς πως έληξε άδοξα. Το παρελθόν είναι κάτι που σε απασχολεί έντονα, ενώ παράλληλα επενδύεις αρκετό χρόνο σε αναστοχαστικές σκέψεις, με στόχο να αξιολογήσεις τις τέως επιλογές σου στα επαγγελματικά ή τα προσωπικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το σύμπαν σου προσφέρει την ευκαιρία παρασκηνιακών επαφών ή επανασυνδέσεων οι οποίες επηρεάζουν πολύ θετικά στην ψυχολογία σου. Δεν έχει σημασία αν το επιδιώκεις εσκεμμένα. Αρκετά άτομα από το παρελθόν επικοινωνούν μαζί σου και σου μεταφέρουν νέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι σε θέση να σημειώσεις μία επανασύνδεση με έναν συνάδελφο. Αν περιμένεις νέα από μία συνέντευξη που πραγματοποίησες καιρό πριν, δεν αποκλείεται η σημερινή ημέρα να σου τα χαρίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη στους Ιχθείς αυξάνει τη δημοτικότητά σου, κινητοποιώντας σε να κανονίσεις εξόδους ή έστω να κάνεις μερικά σημαντικά τηλεφωνήματα προς φίλους και γνωστούς! Η διάθεσή σου είναι καλή, είσαι αρκετά εξωστρεφής και καταφέρνεις να κάνεις νέες φιλίες ή να συνεργαστείς με άλλους ανθρώπους προς την υλοποίηση κοινών στόχων. Συζητάς έντονα για ζητήματα ιδεολογίας, χωρίς απαραίτητα να φανατίζεσαι στις απόψεις σου. Κινήσου προς τον κύκλο γνωριμιών σου αν επιθυμείς βοήθεια στα προσωπικά ή τα επαγγελματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν θέλεις να έχεις σημαντικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου και είσαι μόνος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να γνωρίσεις φίλους φίλων. Αν έχεις δεσμό, σήμερα περνάτε πολύ όμορφα μαζί, συζητώντας για κοινούς στόχους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά η φαντασία κι έμπνευσή σου είναι σίγουρα ενδυναμωμένες. Μαζί, παίρνεις τα πράγματα αρκετά χαλαρά και καταφέρνεις όσα έχεις βάλει στόχο με τρόπο, όχι με κόπο! Η πρόοδός σου είναι αξιοθαύμαστη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Η ημερήσια πρόβλεψή σου, κυρίως για τα επαγγελματικά, είναι εξαιρετικά θετική για σήμερα Σάββατο φίλε μου Δίδυμε! Με την Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι ολοφάνερο πως θέλεις να γίνεις πιο δημιουργικός στην εργασία σου. Δεν σου αρέσει να εργάζεσαι κάτω από πίεση κι αποκτάς τάσεις φυγής κάθε φορά που σε πιέζουν και νιώθεις ότι οι προσπάθειές σου δεν αναγνωρίζονται. Μέσα στην ημέρα επιδιώκεις να ασχοληθείς με θέματα που θα έχουν μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα, στα προσωπικά και τα επαγγελματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν μένει ιδιαίτερος χρόνος για τα ερωτικά σου, αφού προσπαθείς κι αφιερώνεις στη δουλειά σου περισσότερη ενέργεια. Καλό θα είναι να βρεις έναν τρόπο να τα εξισορροπήσεις, χωρίς να μιλάς στον αγαπημένο σου άνθρωπο συνεχώς για τη δουλειά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι στοιχείο που σε απασχολεί και μέσα στην ημέρα σκέφτεσαι πιθανές επεκτατικές δραστηριότητες ή ενέργειες που θα το σταθεροποιήσουν. Η ημέρα είναι ευνοϊκή να κάνεις πραγματικότητα μία δημιουργική σου ιδέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το ζώδιο σου για σήμερα Σάββατο φίλε μου Καρκίνε, δέχεται εύνοια σε προσωπικά κι επαγγελματικά συγχρόνως, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ. Η ημέρα κάνει τα πράγματα ακόμη καλύτερα, γιατί σου δωρίζει δύναμη ψυχής, αισιοδοξία και πολύ θετικά vibes. Έτσι, ελκύεις θετικούς ανθρώπους και καταστάσεις μέσα από τις οποίες επιλύεις εμπόδια. Μέσα στην προσπάθειά σου να αισθανθείς μεγαλύτερη εσωτερική δύναμη, αναμένεται να καταφύγεις προς την εξάσκηση της πίστης προς μία ανώτερη δύναμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ψυχολογία σου είναι σε άριστη κατάσταση και λάμπεις. Κάνεις εντύπωση στα ερωτικά σου, εκπέμποντας σιγουριά και αξιοπιστία. Ανεξάρτητα από την κατάστασή σου, σήμερα είναι η μέρα σου, ενώ κάποιες επανασυνδέσεις σου χτυπούν την πόρτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ακόμη κι αν αισθάνεσαι πως βιώνεις σε ένα αδιέξοδο, η ημέρα σε φέρνει σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα που σου μεταφέρουν επαγγελματικές ιδέες, ή σε βγάζουν εκείνα από αδιέξοδα. Μία συνεργασία που διακόπηκε εκτιμάται να επανέλθει.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Πολλαπλές σκέψεις και προβληματισμοί πηγαίνουν κι έρχονται φίλε μου Λέοντα για σένα σήμερα Σάββατο με την Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων. Βυθίζεσαι σε μία προσεκτική ενδοσκόπηση, προσπαθώντας να βρεις ποια είναι αυτά τα πράγματα που δε δυσαρεστούν και πρέπει να επιλύσεις στη ζωή σου. Επιδιώκεις να ξεπεράσεις φοβίες, αλλά και να εξασφαλίσεις περισσότερα υλικά αγαθά και οικονομική ασφάλεια. Αν διαχειρίζεσαι χρήματα τρίτων, πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνεις ψύχραιμος και προσεκτικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου είναι ανεβασμένος, αλλά δεν περιορίζεσαι μονάχα στις σαρκικές απολαύσεις. Η ευαισθησία σου είναι εντονότερη και σου επιτρέπει να συνδεθείς πιο ουσιαστικά με τους άλλους, φτιάχνοντας ένα πιο σταθερό αισθηματικό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά σου θα βρεις σημαντικές λύσεις! Εντοπίζεις πηγές εσόδων ή τακτοποιείς ένα κληρονομικό ζήτημα που σε… ανακουφίζει! Συνιστάται να κάνεις κι έναν προσεκτικό προϋπολογισμό αναφορικά με τα έξοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γενικά

Σελήνη στον Ιχθύ σήμερα Σάββατο και εσύ αγαπητέ μου Παρθένε γίνεσαι συναισθηματικός και το εξωτερικεύεις με έναν πολύ γλυκό τρόπο. Έτσι, μπορείς κα γοητεύεις ακόμη και τους έρωτες που είχα λήξει καιρό πριν! Αν έχεις δεσμό, είναι η κατάλληλη στιγμή να έλθετε πιο κοντά και να επιλύσετε προβλήματα που σας είχαν απομακρύνει. Μαζί, επικοινωνείς με τον περίγυρό σου με αρκετή ενσυναίσθηση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ενδυνάμωση των επαγγελματικών ή άλλων σημαντικών σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή είναι ο,τι πιο σημαντικό για σήμερα, αφού η πλειοψηφία των αστρολογικών παραγόντων δηλώνει την ανάγκη σου να έλθεις με κάποιον σε ουσιαστική επαφή. Επικοινωνείς καλύτερα και περνάς τέλεια με το άλλο σου μισό, αν είσαι δεσμευμένος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δημιουργείς πολύ θετικές συμμαχίες. Με αυτές, θα καταφέρεις στο μέλλον να δημιουργήσεις ένα υποστηρικτικό περιβάλλον, αποτρέποντας τυχόν εργασιακές αδικίες ή περιττό ανταγωνισμό.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων ενεργοποιεί θέματα ρουτίνας, υποχρεώσεων ή εργασίας. Μπορείς να αναζητήσεις μία καινούρια εργασιακή ευκαιρία ή να διευθετήσεις διάφορες υποχρεώσεις και γραφειοκρατικά ζητήματα. Είναι άκρως σημαντικό να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε όσα έχεις να κάνεις, αφού οι τάσεις αφηρημάδας αυξάνονται κατά τη διάρκεια του Σαββάτου. Παράλληλα, καλό θα είναι να φροντίσεις το κατοικίδιό σου λίγο περισσότερο, περνώντας πιο πολύ χρόνο μαζί του για παιχνίδι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός σου κόσμος έρχεται σε σύγκρουση. Η επιθυμία σου να δώσεις και πάρεις αγάπη ή άλλα θετικά συναισθήματα ‘παλεύει’ ενάντια στην ανάγκη σου να τακτοποιήσεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι αρκετά δημιουργικός. Ακόμη κι αν δεν είναι μέρος της φύσης του επαγγέλματος που ασκείς, σήμερα επιθυμείς να βρεις τρόπους να εκφράσεις κομμάτια του εαυτού σου μέσα από τη δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα Σάββατο από το ζώδιο του Ιχθύ γεννιέται η ανάγκη σου να ερωτευτείς, να περάσεις όμορφα και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Αν έχεις παιδάκια και σύντροφο, η ημέρα είναι ένα δώρο για εσένα που σου επιτρέπει να περάσετε όμορφα και να επουλώσετε τυχόν πληγές του παρελθόντος ή παρεξηγήσεις μέσα από τη δύναμη της αγάπης και την αποδοχής άνευ όρων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου θα παρουσιάσουν ευχάριστες εξελίξεις, ανεξάρτητα από το αν διατηρείς δεσμό ή όχι. Σε κάθε περίπτωση, επιδιώκεις ουσιαστική επικοινωνία που δημιουργεί οικειότητα με τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα σημειώσουν άνοδο μέσα από την δική σου εφευρετικότητα και ιδέες. ‘Ρουφάς’ νέα γνώση πανεύκολα και οποιαδήποτε πληροφορία μαθαίνεις, είσαι σε θέση να την εκμεταλλευτείς άμεσα. Γίνεσαι σιγά – σιγά ο καλύτερος του είδους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σήμερα Σάββατο φίλε μου Τοξότη, η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ κάνει τον τρόπο που επικοινωνείς πιο συναισθηματικό, επομένως μέσα στην ημέρα αναμένονται σεβαστές παρεξηγήσεις. Σε γενικές γραμμές τα αισθηματικά σου δεν φαίνεται να παρουσιάζουν συνταρακτικές εξελίξεις και το σύμπαν σε καλεί να επενδύσεις περισσότερο στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Καλλιεργείς ένα πιο γλυκό περιβάλλον μέσα στο σπίτι, αν είσαι γονέας, όπου τα παιδιά σου αισθάνονται αγάπη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά η ημέρα δεν σου προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο, οπότε συνιστάται να ρίξεις το ενδιαφέρον σου στους υπόλοιπους τομείς. Αν ήδη έχεις δεσμό, το Σάββατο σου επιτρέπει να θέσεις πιο γερά θεμέλια, βασισμένα στα αμοιβαία συναισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά και οικονομικά σου είναι κάτι που πραγματικά σε ενδιαφέρει. Επαναπροσδιορίζεις στόχους, έρχεσαι ξανά σε επικοινωνία με άτομα που συνεργάστηκες παλαιότερα, διεκδικείς χρήματα που σου χρωστούν και φαίνεται πως παρουσιάζεις επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, το Σάββατο με την Σελήνη στους Ιχθείς δηλώνει ότι η εξωστρέφειά σου θα είναι το κλειδί να ξεπεράσεις εμπόδια. Είσαι αρκετά επικοινωνιακός και συνδυάζεις την λογική με το συναίσθημα με έναν ισορροπημένο τρόπο. Είναι μία καλή στιγμή να εκφράσεις τυχόν προβληματισμούς ή συναισθήματα προς τον περίγυρό σου, ακόμη κι αν αυτό αφορά μία κατάσταση μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Τα άστρα σήμερα σου λένε ότι η σωστή επικοινωνία είναι το κλειδί σε κάθε πρόβλημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή έρχεται στο προσκήνιο, μιας και το αστρολογικό τοπίο σε βοηθά να συνδεθείς πιο ουσιαστικά με το ταίρι σου ή με έναν άνθρωπο πολύ σημαντικό για εσένα. Μπορείς να επιδιώξεις μία επανασύνδεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου, παρόλο που θεωρείσαι ο φιλόδοξος του ζωδιακού, δεν φαίνεται να σε νοιάζει και τόσο. Πρόσεξε μην μεταφέρεις τους προβληματισμούς της ερωτικής σου ζωής στον επαγγελματικό σου χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Σάββατο η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων αποκαλύπτει το ενδεχόμενο πως η βαθύτερη σου ανάγκη είναι η ασφάλεια, η αίσθηση σταθερότητας στις σχέσεις και τη δουλειά σου ή ακόμη και η επιβεβαίωση. Θέλεις να σου εκφράζουν οι άλλοι πόσο σε εκτιμούν και καλό θα είναι να απομακρυνθείς από περιβάλλοντα όπου λένε θετικά πράγματα για εσένα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, ζύγισε τα υπέρ και τα κατά του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκεσαι, αφού κανείς δεν είναι τέλειος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου επηρεάζονται αισθητά από την ψυχολογία σου. Προχωράς σε αυθόρμητες κινήσεις που αργότερα θα κοστίσουν στην αυτοπεποίθησή σου. Απόφυγε τα άτομα που δεν σου μιλούν με εκτίμηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου κινείσαι πολύ διακριτικά. Το χρήμα είναι σίγουρα κάτι που σε ενδιαφέρει κατά πάρα πολύ και κατά τη διάρκεια της ημέρας ονειροπολείς διάφορους τρόπους και σενάρια όπου το έχεις και το απολαμβάνεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα Σάββατο η θέση της Σελήνης στο δικό σου ζώδιο σε βοηθά να κατανοήσεις τις βαθύτερες σου ανάγκες, ενώ σε κάνει πιο ευαίσθητο και με οξυμένη διαίσθηση. Δίνεις αγάπη στον περίγυρό σου και κατανόηση. Αυτό έχει ως επακόλουθο την αύξηση της δημοτικότητάς σου, γιατί όλοι νιώθουν όμορφα μαζί σου. Είναι μία καλή στιγμή να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στους υπόλοιπους, ακόμη και τα πιο καταπιεσμένα. Η ημέρα είναι άριστη για ενασχόληση με τις τέχνες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό σου κόσμο βυθίζεσαι κατά τη διάρκεια του Σαββάτου κι αν ήθελες να συναντήσεις τον αγαπημένο σου άνθρωπο, σήμερα είναι η απόλυτη στιγμή να του το ζητήσεις. Αν έχεις δεσμό, προχωρά ομαλά και ρομαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα προχωρούν καλά, γιατί η φαντασία, η δημιουργικότητα και η αυξημένη σου δημοτικότητα είναι στοιχεία που σε απογειώνουν. Αφήνεις εύκολα θετική εντύπωση σε πελάτες και συναδέλφους.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *