ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ανανέωσαν τη συνεργασία τους ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας και το Φροντιστήριο Μ.Ε. ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ

Ανανέωσαν τη συνεργασία τους ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας και το Φροντιστήριο Μ.Ε. ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ

Από την Ακαδημία ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Με πολλή χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση για μια ακόμη περίοδο της συνεργασίας της Ακαδημίας μας με τα φροντιστήρια Μ.Ε. Χατημιχαήλ Θεοχάρη.

Το φροντιστήριο Χατζημιχαήλ με τη μεγαλύτερη παράδοση στον χώρο της εκπαίδευσης στην πόλη μας αλλά και με τις περισσότερες επιτυχίες στην είσοδο των μαθητών σε σχολές υψηλής ζήτησης θα είναι για μια ακόμη χρονιά κοντά στην προσπάθεια των παιδιών της Ακαδημίας Άθλος.

Έτσι προσφέρουν στις φετινές εγγραφές στο μάθημα των Μαθηματικών όλων των βαθμίδων έκπτωση 20% στα δίδακτρα με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας του συλλόγου της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Ευχαριστούμε τον κ. Θεοχάρη Χατζημιχαήλ για την ευαισθησία που επιδεικνύει στην προσπάθεια που κάνει η Ακαδημία μας και φυσικά για την πολύ ουσιαστική και απαραίτητη για κάθε παιδί προσφορά του φροντιστηρίου του προς τους αθλητές και αθλήτριές μας!!!

Επίσης στην επίσημη ιστοσελίδα μας και πιο συγκεκριμένα στο πεδίο http://athlos-academy.gr/karta-diarkeias/ μπορείτε να ενημερωθείτε για τις μέχρι στιγμής προσφορές των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων της πόλης μας στους κατόχους της κάρτας διαρκείας του συλλόγου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *