ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

Ακούγεται για υποψήφια βουλευτής στην Ημαθία και συγκλονίζει: «Κάνω εξωσωματικές 15 χρόνια, ξεπούλησα 2 διαμερίσματα» (βίντεο)

Ακούγεται για υποψήφια βουλευτής στην Ημαθία και συγκλονίζει: «Κάνω εξωσωματικές 15 χρόνια, ξεπούλησα 2 διαμερίσματα» (βίντεο)

Για τον γάμο της, τις δουλειές που έκανε πριν ασχοληθεί με την πολιτική, αλλά και για τις εξωσωματικές που έχει κάνει μίλησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Μάρκου, το όνομα της οποίας ακούγεται και ως “μετακινούμενη υποψηφιότητα” στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στον νομό της Ημαθίας.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το Protothema.gr, η Κατερίνα Μάρκου σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στην εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην προσπάθειά της να αποκτήσει ένα παιδί. Η βουλευτής της ΝΔ αποκάλυψε πως εδώ και 15 χρόνια προσπαθεί να αποκτήσει παιδί. «Έχω κάνει τόσες εξωσωματικές που δεν θυμάμαι πόσες είναι. Χρειάστηκε να πουλήσουμε δύο διαμερίσματα της οικογένειας για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε οικονομικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μάρκου.

Η Κατερίνα Μάρκου δεν δίστασε να κάνει μία συγκινητική δήλωση, αναφέροντας πως εύχεται αυτό το παιδί που τόσο περιμένει να μην αργήσει να έρθει. «Η απογοήτευση είναι συνεχόμενη… Είμαι πολύ κουρασμένη αλλά δεν θα σταματήσω γιατί κάπου εκεί πέρα σίγουρα υπάρχει ένα παιδί που με περιμένει και το περιμένω κι εγώ να έρθει», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Όσο για την προσωπική της ζωή, η ίδια ανέφερε πως είναι πολύ ευτυχισμένη αυτή την περίοδο, εννοώντας δηλαδή τον γάμο της πριν δύο μήνες με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων, Θανάση Οικονόμου. Η βουλευτής της ΝΔ, ξεκαθάρισε πως πριν γνωριστεί με τον νυν σύζυγό της, είχε χωρίσει και εκείνος και εκείνη με τους πρώην συντρόφους τους. «Ήταν τα πάντα ξεκαθαρισμένα με τους πρώην μας όταν γνωριστήκαμε, άσχετα με το τι γράφτηκε», ανέφερε η ίδια.

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση της Κατερίνας Μάρκου:

1 Comment

  • 1) Μήπως ο Θεός προστάτευσε το παιδί από το επικείμενο διαζύγιο;

    2) Όσοι κάνουν εξωσωματική γονιμοποίηση μήπως κρατάνε 1-2 έμβρυα και σκοτώνουν τα υπόλοιπα; Αν ναι, είναι δολοφονία, όπως και η έκτρωση. Και οι γιατροί και οι γονείς μπορεί να μην διώκονται από την ανθρώπινη δικαιοσύνη, αλλά στα μάτια του Θεού είναι δολοφόνοι.

    3) Ότι πούλησε 2 σπίτια μας είπε. Ότι άλλαξε 3 κώματα το ξέχασε; (δημάρ-ρημάδ, βοθροπόταμο και τώρα νουΔΟΥΛΑ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *