ΤΟΠΙΚΑ posted by

Το επαναστατικό χρώμα κιμωλίας Chalk Paint στις Χρωμοσυνθέσεις ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ στην Αλεξάνδρεια! (φώτο)

Το επαναστατικό χρώμα κιμωλίας Chalk Paint στις Χρωμοσυνθέσεις ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ στην Αλεξάνδρεια! (φώτο)

Η επιχείρηση ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ δραστηριοποιείται στο εμπόριο χρωμάτων και σιδηρικών από το 1987 έως και σήμερα που στεγάζεται στο νέο της κατάστημα στην Αλεξάνδρεια στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 5, ως δεύτερη γενιά και συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στο χώρο προσφέροντας τις ίδιες υψηλές υπηρεσίες και αξιόπιστα προϊόντα.

Στις ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ μπορείτε αποκλειστικά να βρείτε το Chalk Paint Maker της Polyvine.

Το Chalk Paint Maker της Polyvine είναι ένα πρωτοποριακό και εύχρηστο προϊόν που αναμειγνύεται με οποιοδήποτε ματ χρώμα μετατρέποντάς το σε Chalk Paint – χρώμα κιμωλίας – για υπέροχο διακοσμητικό αποτέλεσμα, χωρίς να χρειάζεται προεργασία της επιφάνειας. Με το Chalk Paint Maker μπορούμε να ανακαινίσουμε και να διακοσμήσουμε τα παλιά μας έπιπλα σε στυλ vintage, shabby chic, διχρωμίες και να συνδυάσουμε με άλλες τεχνικές διακόσμησης – decoupage, crackle, stencils κλπ. Το Chalk Paint Maker εφαρμόζεται πάνω από οποιαδήποτε επιφάνεια παλιά, βαμμένη ή βερνικωμένη και έχει άριστη καλυπτικότητα από το πρώτο πέρασμα.

Επιφάνειες εφαρμογής:

Εφαρμόζεται σε όλες τις εσωτερικές επιφάνειες, ήδη βαμμένες με χρώμα, βερνίκι ή λούστρο.  Κατάλληλο για ξύλο, πέτρα, κεραμικό, ασταρωμένο μέταλλο, ασταρωμένο ματ πλαστικό.

Πού το χρησιμοποιούμε:

Για χειροποίητες δημιουργίες, για παλαίωση ή ανακαίνιση επίπλων, τοίχων αλλά και για να διακοσμήσουμε πρωτότυπα οποιοδήποτε αντικείμενο.

Εργαλεία εφαρμογής: Πινέλο

Προετοιμασία επιφάνειας  Αναμείξτε 1 μέρος Chalk Paint Maker της Polyvine με 2 μέρη ματ χρώμα νερού και ανακατέψτε πολύ καλά.

Η επιφάνεια που πρόκειται να βαφεί πρέπει να είναι στεγνή, καθαρή, χωρίς λιπαρές ουσίες, κεριά, κλπ. σε περίπτωση γυμνού μετάλλου ή πλαστικού, ασταρώστε κατάλληλα.

Εφαρμογή: εφαρμόστε σύμφωνα με τις οδηγίες του χρώματος, 1 ή 2 στρώσεις, ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ελαφρώς τρίψτε μεταξύ των στρώσεων. Για διχρωμία, μπορείτε να εφαρμόσετε στρώσεις διαφορετικού χρώματος.

Aφού στεγνώσει καλά η επιφάνεια, τρίψτε τοπικά το τελικό χρώμα κατά βούληση, ώστε να αρχίσει να φαίνεται η προηγούμενη απόχρωση.

Για εφφέ μαυροπίνακα: Για να δημιουργήσετε επιφάνεια όπου μπορείτε μετά να γράψετε με κιμωλία όπως ο μαυροπίνακας, ακολουθήστε τις ίδιες οδηγίες αναμειγνύοντας: 3 μέρη χρώματος ματ με 1 μέρος Chalk Painter Maker της Polyvine

Προστατεύστε το τελικό φινίρισμα με βερνίκι νερού Polyvine Wax Finish, ή Polyvine Decorators’ Varnish σε Gloss, Satin ή Dead Flat Matt ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πάντα να κάνετε μια δοκιμή προτού αρχίσετε την βαφή. Προστατεύστε το προϊόν από ακραίες θερμοκρασίες.

Καθαρισμός Εξοπλισμού:  Με νερό. Αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα του προϊόντος από τα εργαλεία και πλύνετε με χλιαρό νερό & σαπούνι.

Οικολογικό χρώμα νερού με φινίρισμα κιμωλίας, ultra ματ και άοσμο. Εύκολο στη χρήση, καλύπτει τέλεια την επιφάνεια και να δημιουργεί όμορφο τελείωμα. Για τις περισσότερες επιφάνειες δεν χρειάζεται αστάρι.

Ιδανικό προϊόν για την αναπαλαίωση με την τεχνική shabby chic και τη διακόσμηση ξύλινων επίπλων και άλλων αντικειμένων από διάφορα υλικά: ξύλο, μέταλλο, γυαλί, χαρτόνι. Συνδυάζοντας το TITAN Chalk Paint με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς (το κερί και το βερνίκι), καθώς επίσης και με τα κατάλληλα εργαλεία όπως σφουγγάρι ή γυαλόχαρτο μπορείτε να δημιουργήσετε μια ποικιλία από τεχνοτροπίες και διακοσμητικά εφέ.

Εργαλεία εφαρμογής: Πινέλο, ρολό, πιστόλι

Ανακινήστε προσεκτικά το περιεχόμενο. Οι επιφάνειες θα πρέπει να είναι καθαρές και στεγνές. Απλώστε κατευθείαν μια στρώση TITAN Chalk Paint.

ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ ΜΕ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ: Το TITAN Chalk Paint γυαλοχαρτώνεται πολύ γρήγορα και εύκολα. Απλώστε την αγαπημένη σας απόχρωση πάνω στην επιφάνεια που θέλετε να διακοσμήσετε και περιμένετε να στεγνώσει. Κατόπιν περάστε με γυαλόχαρτο τα σημεία που θέλετε να φαίνεται φθαρμένο το χρώμα, ώστε να αποκτήσει η επιφάνεια την τέλεια shabby chic όψη.

Για ακόμα πιο εντυπωσιακό απότελεσμα, αφού στεγνώσει η πρώτη στρώση χρώματος, περάστε την επιφάνεια με άλλη μια στρώση διαφορετικής απόχρωσης. Αφού στεγνώσει η τελευταία, γυαλοχαρτώστε απαλά τη δεύτερη στρώση. Το εφέ ποικίλει ανάλογα με το είδος του γυαλόχαρτου. Σημαντικό: Περάστε με γυαλόχαρτο μόνο αφού το χρώμα έχει στεγνώσει καλά.

ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ: Πάνω σε ένα αντικείμενο που έχει βαφτεί με TITAN Chalk Paint, τοποθετήστε ένα χαρτί ντεκουπάζ και περάστε πάνω από το μοτίβο μια στρώση από το TITAN Chalk Matt Varnish το οποίο λειτουργεί και σαν κόλλα και σαν βερνίκι.

ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΜΕ ΚΕΡΙ: Το πέρασμα με κερί είναι μια απαραίτητη διαδικασία για τις τεχνοτροπίες με Chalk Paint, καθώς δίνει την τέλεια ρετρό εμφάνιση στις DIY κατασκευές μας και παράλληλα προστατεύει το χρώμα. Το Chalk Wax απλώνεται με πινέλο, βαμβακερό ύφασμα ή σφουγγάρι. Οταν η επιφάνεια που έχει βαφτεί με TITAN Chalk Paint στεγνώσει, χρησιμοποιούμε κάποιο από τα τρία αυτά μέσα για να την περάσουμε με κερί.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Οταν αναπαλαιώνουμε με το TITAN Chalk Paint έπιπλα ή αντικείμενα τα οποία χρησιμοποιούμε καθημερινά, για έξτρα προστασία του χρώματος περνάμε τις επιφάνειες με μια στρώση βερνίκι TITAN Chalk Paint Matt Varnish.

ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ

Μ. Αλεξάνδρου 5, Αλεξάνδρεια

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2333022194

Κινητό: 6974726074

3 Comments

  • Ωραία τα λέτε. Υπάρχει δυνατότητα ιντερνετικής παραγγελίας;

    • Μπορω να βάψω τα ντουλάπια της κουζίνας μου που είναι σουηδικό και με κασια βαμμένα πολύ σκούρα σε Παλ χρώματα κιμωλίας?

  • Θέλω να βάψω καρέκλες που θα είναι σε μπαλκόνι. Πώς θα προστατεύσω το χρώμα ? Με το ειδικό βερνίκι ? Με το κερί ? Και με τα δύο ?
    Ευχαριστώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *