ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Δώρα: “Μετά από 9 χρόνια θυμήθηκαν πως πρέπει να δουλέψουν επειδή ακυρώθηκαν οι εκλογές”

Δώρα: “Μετά από 9 χρόνια θυμήθηκαν πως πρέπει να δουλέψουν επειδή ακυρώθηκαν οι εκλογές”

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού “μαζί αλλάΖΟΥΜΕ” της υποψήφιας δημάρχου Αλεξάνδρειας Δώρας Κουρκουτά ανακοινώθηκε:

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την 7η Απριλίου, ημέρα σταθμό για το τόπο μας, καθώς θα μπορέσουμε όλοι οι πολίτες να αποφασίσουμε, όπως δικαιούμαστε από το Σύνταγμα,  για την τύχη του τόπου μας.

Από την ημέρα δημοσίευσης της απόφασης που ακύρωσε την παρωδία των εκλογών που έγιναν τον Οκτώβριο, όλη η ομάδα μας καθημερινά συζητά με τους συμπολίτες μας και πλέον όλοι ξέρουμε:

 – Ο τόπος μας δεν αντέχει άλλο αυτούς που μετά από 9 χρόνια θυμήθηκαν πως πρέπει να δουλέψουν.

Χρειάσθηκε να ακυρωθούν οι εκλογές για να δούμε μηχανήματα στους δρόμους, απορριμματοφόρα, για να μάθουν οι διοικούντες πως στο δήμο μας κυκλοφορούν αδέσποτα, πως οι δρόμοι μας είναι γεμάτοι τρύπες.                                        

Η καλύτερη αντιπολίτευση στην 9ετια Γκυρίνη, είναι οι ίδιοι με τις  ενέργειές τους από την ημέρα ακύρωσης των εκλογών και μέχρι σήμερα. Προσπαθούν σε λίγες ημέρες να κάνουν ό,τι επιδεικτικά αγνόησαν 9 χρόνια.

Και ενώ ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις εκλογές (την ημέρα δημοσίευσης της απόφασης προκήρυξης την 8.3.24 από τις 6.30 το πρωί εκπρόσωπός τους ανέμενε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα για την υποβολή αίτησης για την προεκλογική τους ομιλία, λειτουργούν το εκλογικό τους κέντρο, παρήγγειλαν τα ψηφοδέλτιά τους)  εν τούτοις συνεχίζουν να διαδίδουν πως δεν θα γίνουν εκλογές, ενώ γνωρίζουν πως ήδη κληρώθηκαν οι 98 δικαστικοί αντιπρόσωποι, πως από χθες επιδίδονται 784 κλήσεις προς τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και το εκλογικό υλικό έχει καταφθάσει στην Περιφέρεια.

Εγκλωβισμένοι στην λάθος στρατηγική τους, φοβισμένοι από την διοικητική και πολιτική τους ανεπάρκεια, αρνούνται την ψήφο του λαού.                                             

ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ!

ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ!

Η απάντηση είναι μία: 7 Απριλίου όλοι στις κάλπες!

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΓΙΑΤΙ μόνο όλοι μαζί αλλάΖΟΥΜΕ  

6 Comments

  • 1η φορα μαζευουν τα σκουπιδια 2 με 3 φορες την εβδομαδσ… αυτο δεν εχει ξαναγινει… προφανως μας θεωρουν ηλιθιους

  • Ενώ άμα έρθεις εσύ θα φέρεις την άνοιξη στον δήμο………

  • Τασούληηηηη ……….δημοσίευσε βρε κανενα σχόλιο κατά της κυρίας που υποστηρίζεις γιατί στα έσταξε χοντρά με πλάτες αλλωνών

  • Μην ξεχνάμε και τον άλλο Τασο

  • Κρίμα να τους παίρνει όλους η μπάλα πραγματικά , οποιαδήποτε προσωπική κόντρα με τον κο Γκυρινη δε θα έπρεπε να ξεσπά καιι σε κάποιους υπαλλήλους που είναι χρόνια στο Δήμο , είτε στην καθαριότητα είτε σε οποιαδήποτε άλλο τομέα . Αγωνίζονται εδώ και χρόνια , έλεος πια με τις μικροπρέπειες και τις λασπολογίες . Κοντός ψαλμός αλληλούια έτσι ξαι αλλιώς ! Ο λαϊκισμός δε βοήθησε κανέναν . Είπαμε είμαστε χαζοί δημοτες αλλά μη μας υποτιμάτε τόσο

  • Οιυπαλληλοι δε μας εφταιξαν ποτε! Η ανικανη διοικηση εδω και 9 χρονια θελουμε να φυγει!!!Κουραστηκαμε να…..ΜΗΝ βλεπουμε εργα !Ενα τιποτα…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *