ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 1 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 1 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Καλή Πρωταπριλιά, Κριέ μου. Μια χαρά θα καταφέρεις να κάνεις την Πρωταπριλιάτικη φαρσούλα σου, αφού η Σελήνη από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Άρη στους Ιχθείς σε βοηθά να κινηθείς κρυφά και προσεκτικά. Αν πάλι αυτό δεν ανήκει στα άμεσα σχέδιά σου, μέσα στη Δευτέρα σίγουρα θα προσπαθήσεις στο παρασκήνιο να επιτύχεις κάποιες επαγγελματικές δραστηριότητές σου. Μαζί, η επαναφορά μίας εργασιακής ευκαιρίας από την οποία δεν άκουσες νέα, μπορεί να επανέλθει στο τραπέζι. Καλό μήνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα μοιάζουν ήσυχα, όμως δεν είναι έτσι απαραίτητα. Αν έχεις δεσμό κάνεις σκέψεις επισημοποίησης, ενώ αν είσαι ελεύθερος, αναθεωρείς μία παλιά γνωριμία με την πιθανότητα επανασύνδεσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά παραμένεις αρκετά κινητοποιημένος κι αποφασισμένος να τα καταφέρεις με ή χωρίς την υποστήριξη των άλλων. Έτσι, αποφασίζεις να ενεργήσεις παρασκηνιακά και μοναχικά, παραμένοντας πιστός στους στόχους σου.

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά

Ταύρε μου, καλή Πρωταπριλιά! Σήμερα Δευτέρα με Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω η αισιοδοξία σου είναι μετριασμένη κι επικεντρώνεσαι στο πώς να συγκεντρώσεις περισσότερες πληροφορίες κι εμπειρίες. Το εξάγωνό της με τον Άρη σου προσφέρει την κατάλληλη κινητοποίηση να περάσεις χρόνο με ανθρώπους που σε ανεβάζουν ψυχολογικά. Μήπως, τελικά, πέσεις εσύ θύμα σε κάποια… ευχάριστη φάρσα; Επενδύεις χρόνο και χώρο στις παρέες σου και στο τέλος της ημέρας βγαίνεις κερδισμένος! Καλό μήνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα έχεις όμορφες εξελίξεις, αφού ο Άρης στους Ιχθείς σε βοηθά να κοινωνικοποιηθείς με έναν αρκετά υγιή τρόπο με τους άλλους. Αυτό έχει ως επακόλουθο την εμβάθυνση της υφιστάμενης σχέσης σου ή μία νέα επαφή που σε ανανεώνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν τα επαγγελματικά σου είναι το κομμάτι που σε ενδιαφέρει να ενδυναμώσεις μέσα στην ημέρα, τότε καλό θα είναι να στραφείς προς φίλους και γνωστούς, αναζητώντας κατεύθυνση ή υποστήριξη σε κάποιους στόχους σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε σήμερα Δευτέρα και πρωταπριλιά και καλό θα είναι να αποφύγεις οποιαδήποτε φάρσα μπορεί να σου κάνουν σήμερα. Βέβαια, δεν σε φοβάμαι και τόσο αφού η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω σε καθιστά λιγάκι πιο καχύποπτο από ο,τι συνήθως και παραμένεις προσεκτικός σε οτιδήποτε ακούς, ζυγίζοντας το προσεκτικά το κατά πόσο είναι αλήθεια. Το εξάγωνο μεταξύ Σελήνης και Άρη θα σε βοηθήσει να ενδυναμώσεις την οικονομική σου κατάσταση και να ξεπεράσεις κάποια επαγγελματικά αδιέξοδα. Καλό μήνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναφορικά με τα αισθηματικά σου η αλήθεια είναι πως ημέρα δεν φέρει και τόσο πολλά γεγονότα. Τυχερός είσαι εσύ που έχεις ήδη έναν δεσμό και η λίμπιντό σου είναι ανεβασμένη οπότε περνάτε μια χαρά μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα δεις ότι είσαι ιδιαίτερα ευνοημένος, αφού οι σημερινές όψεις σου προσφέρουν τη δυνατότητα να διεκδικήσεις περισσότερα χρήματα ή μια καλύτερη θέση εργασίας. Είσαι πιστός στους στόχους σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου σήμερα πρωταπριλιά και Δευτέρα, οπότε καλό είναι να προσέξεις τις μικρές φαρσούλες από το άμεσο περιβάλλον σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω πράγματι στρέφει την προσοχή σου προς τον περίγυρό σου, όμως είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τις κινήσεις τους. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη θα σου προσφέρει περισσότερη αισιοδοξία, καθώς και την επιθυμία να αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες στα προσωπικά και τα εργασιακά. Καλό μήνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σχετικά με τα αισθηματικά σου η ημέρα θεωρείται αρκετά θετική, όπου έρχεσαι σε επαφή με πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που σε ανανεώνουν. Εσύ που έχεις ήδη ένα ταίρι είσαι πολύ πιο τυχερός γιατί καταλαβαίνεις την αξία του να μοιράζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχετικά με τα επαγγελματικά σου, το να στραφείς σε νέες ή υφιστάμενες συνεργασίες μέσα στην ημέρα αποτελεί μια πάρα πολύ καλή λύση για την ανέλιξή σου. Το να επιδιώξεις επέκταση των γνώσεών σου θα σε βοηθήσει αρκετά.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα σήμερα πρωταπριλιά και Δευτέρα μαζί, ενώ η Σελήνη είναι στον Αιγόκερω αργότερο μέχρι τις καμία όρεξη να κάνεις φάρσα σε κανέναν. Κατά τη διάρκεια της ημέρας η προσοχή σου είναι απόλυτα στραμμένη στην τακτοποίηση των υποχρεώσεων της καθημερινότητάς σου. Μαζί με αυτό, το εξάγωνο μεταξύ Σελήνης και Άρη θα σε βοηθήσει να διακριθείς στην εργασία σου και να διεκδικήσεις καλύτερες οικονομικές απολαβές στο μέλλον. Καλό μήνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα ο ερωτισμός σου είναι πραγματικά ανεβασμένος όμως θα χρειαστεί να εξισορροπήσεις τα εργασιακά με τα προσωπικά σου για να βρεις χρόνο για τον έρωτα. Ο τυχερότερος είσαι εσύ δεσμευμένε, που περνάς μια ήρεμη ημέρα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα εργασιακά θα δεις ότι μέσα από έξυπνη δουλειά και διπλωματία θα καταφέρεις να διακριθείς για τις προσπάθειές σου. Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνεις επικεντρωμένος στους στόχους σου και να μην εξαπλώνεσαι προς νέους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε σήμερα Δευτέρα και Πρωταπριλιά, οπότε σου εύχομαι καλό μήνα να έχεις. Κάτι αντίστοιχο σου εύχονται και τα άστρα σήμερα, αφού η Σελήνη βρίσκεται στο πλέον ευνοϊκό για εσένα ζώδιο του Αιγόκερω ρίχνοντας την προσοχή σου σε οτιδήποτε σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο. Το εξάγωνό της με τον Άρη στους Ιχθείς ανεβάζει τον ερωτισμό, την τόλμη και την ενέργειά σου με αποτέλεσμα μέσα από έξυπνα βήματα να καταφέρεις πολλά στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αυξημένη σου φαντασία συνδυασμένη με το πρακτικό σου μυαλό είναι υπεύθυνες για κάθε κατάκτηση που πρόκειται να σημειωθεί σήμερα. Εσύ που έχεις δεσμό θα περάσεις υπέροχα μαζί του με πολύ ευχάριστες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά διέξοδο διαφυγής αποτελεί η δημιουργική σου σκέψη. Είσαι σε θέση να δημιουργήσεις συμμαχίες ή συνεργασίες μέσα στο εργασιακό περιβάλλον και τον κλάδο απασχόλησής σου που μακροπρόθεσμα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ σήμερα Δευτέρα και πρωταπριλιά με Σελήνη στον Αιγόκερω, οπότε δεν θέλεις πολλά – πολλά με τον έξω κόσμο. Στην πραγματικότητα έχεις ανάγκη να βάλεις τα πράγματα στη ζωή σου σε μια σειρά και κυρίως στην καθημερινότητά σου. Το εξάγωνο μεταξύ Σελήνης και Άρη θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις τις δουλειές του σπιτιού σου, ανενόχλητος. Έχεις την απαραίτητη ενέργεια και θέληση για να τα πας περίφημα και στην εργασία σου. Καλό μήνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα ως προτεραιότητα έχεις την συναισθηματική ασφάλεια. Έτσι οο αισθηματικές επιλογές σου είναι αντίστοιχες. Για εσένα δεσμευμένε, τα άστρα υποδηλώνουν ότι με το ταίρι σου απολαμβάνετε μαζί τις μικρές χαρές της ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να σταθεροποιήσεις την καριέρα σου και να νιώσεις πιο αποτελεσματικός. Σήμερα, η ημέρα δεν είναι για πολύ μεγάλα όνειρα όμως σίγουρα δίνεις σημασία στη λεπτομέρεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ σήμερα πρωταπριλιά και Δευτέρα με τη Σελήνη στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Αιγόκερω. Αυτό για εσένα σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας προσπαθείς να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και το καταφέρνεις μια χαρά. Το εξάγωνο μεταξύ Σελήνης και Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων υποδηλώνει πως η μέρα είναι ιδανική για να την περάσεις με τα παιδάκια σου ή με τον σύντροφό σου, ή κάνοντας κάτι που σου προσφέρει χαρά. Καλό μήνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέσα στην ημέρα θα έχεις κάποιες αισθηματικές ευκαιρίες όπως καινούργιες γνωριμίες ή την ενδυνάμωση της υφιστάμενης σχέσης σου. Ο ερωτισμός σου είναι ανεβασμένος και αν έχεις μια σταθερή σχέση μπορείς να σκεφτείς να πάτε μαζί ένα βήμα παραπέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναφορικά με τα εργασιακά σου, ακριβώς επειδή η παρατηρούνται πιο ενδυναμωμένες επικοινωνιακές ικανότητες θα κατορθώσεις να επιτύχεις κάποιους στόχους σου. Παραμένοντας διπλωματικός και δημιουργικός και βγαίνεις κερδισμένος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη σήμερα Δευτέρα με Σελήνη στον Αιγόκερω και μην ξεχνάς ότι είναι και πρωταπριλιά. Ζητήματα αυτοπεποίθησης και οικονομικών απασχολούν το μυαλό σου και μέσα στην ημέρα θα μιλήσεις αρκετά σχετικά με αυτά. Το εξάγωνο μεταξύ Σελήνης και Άρη θα σε βοηθήσει μέσα από κάποιες συμφωνίες ή συναντήσεις να βρεις διέξοδο σε οτιδήποτε σου δημιουργεί ψυχική ή υλική ανασφάλεια. Τα καταφέρνεις μια χαρά στην καθημερινότητά σου. Καλό σου μήνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέσα στην ημέρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις ή εντάσεις ως αποτέλεσμα της δικής σου ανασφάλειας. Καλό θα είναι να αποφύγεις να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα σχετικά με αυτά που ακούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θέτεις ως προτεραιότητα την σταθερότητα. είναι μια πολύ καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις τον εργασιακό σου χώρο έτσι ώστε να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου και να γίνεις πιο αποτελεσματικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας αφού η Σελήνη βρίσκεται ακριβώς επάνω σου. Σήμερα Δευτέρα και πρωταπριλιά, οπότε πρόσεξε μην γίνεις και στόχος κάποιας μικρο-φαρσούλας. Γίνεσαι πιο δημοφιλής από τα συνηθισμένα, αυξάνοντας και τις πιθανότητες πειραγμάτων. Σημαντικό είναι για εσένα το εξάγωνο μεταξύ Σελήνης και Άρη που θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις οτιδήποτε θεωρείς ότι σου αναλογεί στα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Καλό σου μήνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο τρόπος που επικοινωνείς με τον περίγυρό σου ενδεχομένως να είναι λίγο απότομος, δημιουργώντας κάποιες μικρές παρεξηγήσεις στα αισθηματικά. Πάντως, αν είσαι ελεύθερος σίγουρα μπορείς να προσεγγίσεις με μεγαλύτερη ευκολία τον ερωτικό σου στόχο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματική και οικονομική διέξοδο μπορείς να εντοπίσεις μέσα από κάποια καινούρια συμφωνία και σωστή επικοινωνία. Παράλληλα, η ημέρα είναι πολύ θετική για εσένα που θέλεις να κάνεις μία σημαντική συνάντηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε σήμερα πρωταπριλιά σου εύχομαι καλό και ήσυχο μήνα, όπως ακριβώς τον επιθυμείς. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω οπότε προτιμάς να περάσεις τη Δευτέρα σου λίγο μοναχικά, απομακρυσμένος από τα φθονερά μάτια του κόσμου. Παράλληλα, το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη θα σε βοηθήσει να αισθανθείς μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό σου. Στηρίζεσαι στις δυνάμεις σου και μαζί εντοπίζεις νέες πηγές εσόδων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, το αστρολογικό τοπίο δεν υπόσχεται πολύ συνταρακτικά γεγονότα εκτός και αν σκοπεύεις να κινηθείς παρασκηνιακά. Εσύ που έχεις ήδη ένα ταίρι στη ζωή σου σήμερα προσπαθείς να συνδεθείς μαζί του πιο ουσιαστικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το οικονομικό σου είναι όντως ο παράγοντας που θα σε απασχολήσει περισσότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καλό θα είναι να χαλιναγωγήσεις στις υλικές σου επιθυμίες αφού πρόκειται να προχωρήσεις σε άχρηστες αγορές.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου, σήμερα πρωταπριλιά και είσαι αυτός που ενεργεί περισσότερο από όλους, χάρη στον Άρη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο. Καλό μήνα φαίνεται πως θα έχεις, αφού το εξάγωνο μεταξύ Σελήνης από τον Αιγόκερω και του Άρη σε κινητοποιεί να κάνεις καινούργιους φίλους και να συναναστραφείς με τις παρέες σου. Χαρακτηρίζεσαι από ιδιαίτερη ενεργητικότητα, στοιχείο που σε κάνει να ξεχωρίζεις. Έτσι, διακρίνεσαι στα επαγγελματικά και σημειώνεις ερωτικές κατακτήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η δευτέρα φαίνεται να είναι αρκετά καλή για τα αισθηματικά σου, όμως σίγουρα πρέπει να διοχετεύσεις την εσωτερική σου ενέργεια δημιουργικά προκειμένου να μην δημιουργήσεις διασπάσεις και απομακρύνσεις από τον ερωτικό σου στόχο ή ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου που δεν αποκλείεται να είναι και ο πιο ευνοημένος τομέας μέσα στην ημέρα, διότι αποτελεί το χώρο στον οποίο μπορείς να εκφράσεις δημιουργικά την αυξημένη σου ενέργεια.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *