ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Αφέθηκε ελεύθερος ο οδηγός του τροχαίου δυστυχήματος στην Πατρίδα

Αφέθηκε ελεύθερος ο οδηγός του τροχαίου δυστυχήματος στην Πατρίδα

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος των δύο γυναικών στην Βέροια, οι οποίες ενώ περίμεναν σε στάση λεωφορείου, έχασαν την ζωή τους όταν παρασύρθηκαν από όχημα που οδηγούσε ένας 64χρονος.

Το τροχαίο ατύχημα ήταν τόσο σφοδρό που η 68χρονη εκσφενδονίστηκε στην αυλή ενός σπιτιού, ενώ αυτοκίνητο του οδηγού μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Το ένα θύμα είναι η 20χρονη Ελίζα, νεαρή φοιτήτρια Νοσηλευτικής. Παρασύρθηκε μαζί με την 68χρονη που στεκόταν δίπλα της στη στάση λεωφορείου, όταν το λευκό Ι.Χ. έπεσε με ορμή πάνω στη μεταλλική στάση στον οικισμό Πατρίδα, στη Βέροια, παρασύροντάς τες στον θάνατο.

Όπως αναφέρει το veriotis.gr, ο οδηγός του μοιραίου Ι.Χ. δεν τραυματίστηκε, παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Συνελήφθη και υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες.

«Έχασα τις αισθήσεις μου» – Τι ισχυρίστηκε ο οδηγός

Ο 64χρονος άνδρας ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, γιατί ένιωσε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα. Θα περιμένει μέχρι να ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη και ο φάκελος για τη διερεύνηση του δυστυχήματος, καθώς και πλήρης ιατρικός έλεγχός του.

Αν διαπιστωθεί η κατανάλωση αλκοόλ ή ουσιών πάει για επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση ατυχήματος που είναι κακούργημα. Αν, όμως, πράγματι υπήρχαν παθολογικά αίτια πάει για πρόκληση ατυχήματος εξ αμέλειας και είναι πλημμέλημα.

1 Comment

  • Με προβληματα υγειας μην ξαναοδηγησετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *