ΤΟΠΙΚΑ posted by

Αναγνώστης: “Κάντε κάτι για το ΚΕΠ στην Αλεξάνδρεια”

Αναγνώστης: “Κάντε κάτι για το ΚΕΠ στην Αλεξάνδρεια”

Την δυσαρέσκειά του για την κατάσταση του κτιρίου του ΚΕΠ Αλεξάνδρειας εξέφρασε με τηλεφώνημά του στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς πολίτης της Αλεξάνδρειας.

Όπως μας είπε χαρακτηριστικά, επισκέπτεται το ΚΕΠ συχνά και βλέπει τον χώρο σε κακή κατάσταση (υγρασία στους τοίχους κλπ). Όπως είπε, έχει απευθυνθεί και στους αρμόδιους για το θέμα αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάτι.

Έστειλε και εικόνες που τράβηξε με το κινητό του.

5 Comments

  • Όλα γίνονται στο “γόνατο”, χωρίς μελέτη και σκέψη στο Ελλαδιστάν. Ζωντανό παράδειγμα η δεύτερη φωτογραφία. Θέση πάρκινγκ για άτομα με αναπηρία και στο πεζοδρόμιο παγκάκι. Ο ανάπηρος που έχει αναπηρικό καροτσάκι θα πρέπει να βγει από το αυτοκίνητο ή από την πλευρά του δρόμου ή να βγει από την ηλιοροφή του αυτοκινήτου. Αλλά τι μας νοιάζει, εμείς δεν είμαστε ανάπηροι, η κοινωνία μας όμως είναι.

  • Ελλαδιστάν 2.0

  • Πινακίδες, δέντρα, κάδους, διαβάσεις αναπήρων και είσοδος αυτοκινήτου, μαζί με τα λουλούδια και τα πεζοδρόμια έτσι που τα μεγάλωσαν η κατάσταση είναι τραγική. Δεν χρησιμεύουν πουθενά . Κατέστρεψαν την αγορά της Αλεξάνδρειας κάνεις δεν έχει όρεξη να πλησιάσει την Βετσοπούλου… Τι χαλί είναι αυτό όσο πλησιάζεις στην τράπεζα Πειραιώς.

  • Πέρα από το οίκημα του Κ.Ε.Π πρέπει να διορθωθεί και η εξυπηρέτηση……το λιγότερο είναι ανεπίτρεπτη……..

    • Καλά από όλα εσένα αυτό σε πείραξε χαχαχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *