ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Τρίκαλα – Κοπανός 3-1: Με ανατροπή έμειναν στην κορυφή (βίντεο με τα γκολ – φώτο)

Τρίκαλα – Κοπανός 3-1: Με ανατροπή έμειναν στην κορυφή (βίντεο με τα γκολ – φώτο)

Ένα δυνατό και όμορφο παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Τρικάλων ανάμεσα στον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο και την ομάδα του Κοπανού στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι γηπεδούχοι με ανατροπή κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη και στο τελικό 3-1 κάνοντας έτσι το 3Χ3 στο φετινό πρωτάθλημα και να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ νωρίς στο 5ο λεπτό όταν ο Σπανός αιφνιδίασε τους πάντες και πέτυχε το 0-1.

Οι πολλές ευκαιρίες των Τρικάλων που ακολούθησαν δεν κατάφεραν να μετουσιωθούν σε γκολ και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με σκορ στο 0-1.

Στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα αρχικά με τον Χατζόπουλο στο 48΄, ο οποίος πήδηξε πιο ψηλά από όλους και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 74΄ ο Λίτσι με πανέμορφο γκολ έδωσε το προβάδισμα στα Τρίκαλα (2-1) ενώ το τελικό 3-1 έγραψε ο Παρσόπουλος στο 87΄.

Χωρίς προβλήματα ο Καραντώνης με βοηθούς τους Κελεσίδη και Γ. Χριστοδούλου.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Χ.Ν. Μηνούδης, Η Κιρκιλιανίδης (61′ Πέικος), Χατζόπουλος, Τσιρίδης, Ι. Κιρκιλιανίδης (89′ Παπαδόπουλος), Σωτηράκης, Βλάχος, Περπερίδης (88′ Αναδολού), Παρσόπουλος (89′ Γιοβανόπουλος), Λίτσι.

ΚΟΠΑΝΟΣ: Κασαπίδης, Μποζίνης, Χ. Πρόιος, Γρυπούδης, Δ. Πρόιος, Τζιβάρας (67′ Π. Μποζίνης), Θεοδωρίδης (79′ Γκουτζιλίκας), Νικόλοφ (85′ Καντσάδης), Σπανός, Μπούφι, Παρθενόπουλος.

Δείτε τα τρία γκολ των Τρικάλων και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΦΩΤΟ: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γήπεδο Τρικάλων

DIGITAL PRINT ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

6 Comments

  • Ομάδα απο αλλο πλανήτη !!!

  • Το α τοπικο οπως πρεπει να ειναι’ εις ανωτερα!

  • Πραγματικά μιλάμε για φοβερό σύνολο! Εκπληκτικό ποδόσφαιρο από παιδιά 15, 16, 17 χρονών. Συγχαρητήρια ΜΑΓΚΕΣ! ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!

  • ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ!ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ!!!ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΛΑ!ΑΛΑΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!

  • Από το πρώτο 15 λεπτο είδα τους φιλοξενούμενους να λένε ( σφύρα να φύγουμε) και να πέφτουν κάθε 5 λεπτά. Πλασματικό το σκορ ( 7 – 1 ) το ορθόν!!!!! Κατά περιόδους ΔΙΑΣΤΥΜΙΚΟ ποδόσφαιρο.

  • Δεν είδα μεχρι στιγμής την Νάουσα και το Ροδοχώρι. Μόνο ακουσα οτι φέτος έχουν πολυ υψηλους στόχους. Εγώ πάντως εχω να πω πως ο Μέγας Αλέξανδρος παίζει το ποδόσφαιρο που θέλει να βλέπει ο φίλαθλος. Έχω εντυπωσιαστεί πάρα πολύ απ’ αυτό που βλέπω. Τι να πω;

    ΜΠΡΑΒΟ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *