ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Λουτρός – Σταυρός 0-3: Σπουδαίο διπλό για τη Θύελλα (φώτο)

Λουτρός – Σταυρός 0-3: Σπουδαίο διπλό για τη Θύελλα (φώτο)

 

Πρεμιέρα με το… αριστερό για την ομάδα του Λουτρού που γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από τον Σταυρό! Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση, αλλά παρόλα αυτά είχαν τις ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, όμως δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν.

Η ομάδα του Σταυρού, που από το 62′ αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Δαουκόπουλου για χτύπημα σε αντίπαλο, ήταν πιο αποτελεσματική, εκμεταλλεύθηκε τα λάθη των γηπεδούχων και πήρε ένα σπουδαίο διπλό!

Στο 2΄ ο Τάνης άνοιξε το σκορ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά (0-1). Στο 69΄ ο Νικολαΐδης διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους (0-2). Το τελικό 0-3 έγραψε στο 79΄ με πέναλτι ο Κοσέογλου.

ΛΟΥΤΡΟΣ: Γ. Πάτρας, Β. Τριανταφυλλόπουλος (58′ Στεργιόπουλος), Α. Τριανταφυλλόπουλος, Μουρατίδης, Δ. Παπαδόπουλος, Ρ. Πάτρας, Κ. Πάτρας, Μουσενίκας, Λ. Κίτσας, Κ. Κίτσας, Γατόπουλος.

ΣΤΑΥΡΟΣ: Αποστολίδης, Πασχαλίδης, Δαουκόπουλος, Αλ. Μυλωνάς, Τσορακλίδης, Δεμερτζίδης (82′ Παυλίδης), Πρωτογέρης, Τάνης, Νικολαϊδης (85′ Γ. Μυλωνάς), Κοσέογλου, Αχ. Μυλωνάς (66′ Κουκουτσίδης).

Βασίλης Κωστόπουλος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 Comments

  • ki omos ki o mourinio xanei!!!!!!!
    mavri mera

    • Αν δεν έχεις μπάτζετ να δω ποσο Μουρίνιο και προπονηταρας είσαι.

  • Θαγκοπουλε γυρνά η έστω τηλεφωνα

  • ο λουτρος θα ειναι πρωταθλητης ειτε το θελετε ειτε εχει ολο το πακετο

  • Μουρινιο= διάλυση επιβεβαιωμένο πλέον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *