ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

Nίκη Καρατζιούλα: “Να μην ισχύσει η εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών”

Nίκη Καρατζιούλα: “Να μην ισχύσει η εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών”

Mόνο θυμηδία προκαλεί η διαφορετική ανάγνωση των δυο κυβερνητικών μας εταίρων, στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος των Σκοπίων.  Η ερμαφρόδιτη σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αναδεικνύει για πολλοστή φορά τον αμοραλισμό της «καρέκλας» των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου.

Η λογική της γάτας και του ποντικιού ή του «Τομ και Τζέρυ», για να είμαστε πιο ακριβείς, στην όψιμη «δυτικολαγνεία» που τους περιβάλλει, ως στόχο έχει το βαθύ γάντζωμα τους στην εξουσία.

Αδιαφορώντας για το εθνικό μας συμφέρον. Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τον τόπο μας, είναι χρέος να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να μην ισχύσει η εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία αποτελούν εγγύηση επαναφοράς της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας σε ένα επίπεδο σοβαρότητας και διεθνούς αναγνώρισης.

Νίκη Καρατζιούλα

Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Ημαθίας

1 Comment

  • Ka Καρατζιουλα πως μας θυμηκες ξαφνικα?
    Οταν πηγαινεις στα συμβουλια στην περιφερεια τον δρομο της Χαλκηδονας τον εχετε περπατησει -διελευσει καθ οδον για Θεσ/νικη?
    Κοιτα να δορθωσεις τα χαλια του νομου κ μετα ζητα κ τον ψηφο για να μας εκπροσωπησεις στην Βουλη κ για να μην σε αδικω εννοητε το ιδιο ισχυει κ για τους υπολλοιπους συμβουλους αλλα κ τους κυβερνητικους βουλευτες που ετσι κ αλλιως σπιτι τους θα ειναι για τα χαλια τους κ για το ξεπουλημα της Μακεδονιας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *