ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας για την επίσκεψη Μητσοτάκη: “Ρεσιτάλ υποκρισίας”

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας για την επίσκεψη Μητσοτάκη: “Ρεσιτάλ υποκρισίας”

Ανακοίνωση για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βέροια εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: 

Περικυκλωμένος από τον κομματικό στρατό της Ημαθίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάστηκε χθες στη Βέροια αμήχανος και τρομαγμένος. Αμήχανος γιατί δεν είχε τίποτα να πει για τον τόπο μας. Τρομαγμένος γιατί απέφυγε και πάλι κάθε επαφή με την αλήθεια και τα προβλήματα.

Ήρθε για να εκφοβίσει τους Ημαθιώτες μιλώντας για στρατιωτικούς εξοπλισμούς με όραμά του η Ελλάδα να γίνει Ισραήλ, μίλησε για τις δήθεν απειλές του προσφυγικού, μίλησε για την σχέση της ΝΔ με την εκκλησία, παρουσίασε τον κίνδυνο της χώρας εάν δεν ψηφιστεί η ΝΔ, τόνωσε τον πατριωτισμό και την  πίστη Νεοδημοκρατών. Μας τάισε όπλα, πίστη, πατρίδα, λόγια για λίγους που ευημερούν.

Ήρθε να μιλήσει για την Μακεδονία και τη Συμφωνία των Πρεσπών που  παραδέχεται σήμερα ότι τα συλλαλητήρια και τις σφοδρές αντιδράσεις τις καλλιέργησε και τις χρησιμοποίησε  ΜΟΝΟ για να κερδίσουν την εξουσία το 2019. Για το κέρδος της ΝΔ και όχι για το κέρδος της χώρας.

Και κάνει ακόμη μεγαλύτερο το ψέμα.

Είπε χθες στους Βεροιώτες ότι η ΝΔ διαφωνούσε με τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά ότι άπαξ και ψηφιζόταν δεν θα μπορούσε να αλλάξει. Και παρόλο που το  γνώριζε υποσχόταν να την καταργήσει. Την ίδια στιγμή καλεί τη Βόρεια Μακεδονία να σεβαστεί τη Συμφωνία και απειλεί με βάση τη Συμφωνία που καταγγέλλει.

Ήρθε για να μας πει ότι ο ίδιος διαπραγματεύτηκε τα 36 δις από τα οποία μόνο 3 μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα έχουν λάβει επιδοτήσεις. Και μας ζητάει να είναι ο ίδιος που θα διαπραγματευτεί και κάθε επόμενο χρηματοδοτικό πλαίσιο. Προφανώς για να συνεχίσουν οι λίγοι το γλέντι εις βάρος των κορόιδων.

Την ίδια στιγμή αποφεύγει τη συζήτηση για τα πραγματικά προβλήματα των κατοίκων της Ημαθίας, μιας από τις πιο παραμελημένες περιοχές της χώρας μας από την κυβέρνηση της ΝΔ με κανένα δημόσιο έργο υλοποιημένο για 5 χρόνια.  Μάλιστα δεν θέλησε να χαλάσει την κομματική φιέστα και απέκλεισε τους εργαζόμενους της Βαρβαρέσος στους οποίους έταζαν λαγούς με πετραχίλια.

Πανηγύριζαν χθες μαζί με τον Πρωθυπουργό τα στελέχη της ΝΔ στην Ημαθία, οι Βουλευτές και οι πολιτεύτριες για τη «θωρακισμένη» ελληνική οικονομία, τη στιγμή που ο πληθωρισμός έφτασε στο 3,1% τον περασμένο μήνα, με τις τιμές στα τρόφιμα να καλπάζουν με ρυθμό 5,4%. Η «θωρακισμένη» Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη είναι από τις ακριβότερες χώρες στη Ευρώπη, με αποτέλεσμα οι Βεροιώτες να στενάζουν στα σούπερ μάρκετ, στα βενζινάδικα και στους λογαριασμους

Καλούμε τους προοδευτικούς πολίτες της Ημαθίας να στείλουν μήνυμα στο ψέμα, τις αντιλαϊκές πολιτικές, την αλαζονεία και τον ελιτισμό του κου Μητσοτάκη. Να συνταχθούν με τον ΣΥΡΙΖΑ το μόνο κόμμα που είναι δίπλα σε κάθε πολίτη σε όλη την Ημαθία, την μόνη  αξιόπιστη πολιτική λύση.

Γραφείο τύπου

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

2 Comments

  • Ενώ εσείς που σας πιστέψαμε και μας κοροϊδέψατε. Σκόπια ασφαλιστικό Κ τ λ Π την επομένη θα τα κάνετε όλα καλά. Απλά οι περισσότεροι επιλέγουν πλέον από τα πολλά κακά το λιγότερο κακό,,,,,,,

  • Δηλαδή να ψηφίσουμε τον Τάιλερ και την Σκυλίτσα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *