ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

Νίκη Καρατζιούλα: “Σαράντα τέσσερα «κεράκια» στολίζουν τον  «Πυρσό» της Νέας Δημοκρατίας”

Νίκη Καρατζιούλα: “Σαράντα τέσσερα «κεράκια» στολίζουν τον  «Πυρσό» της Νέας Δημοκρατίας”

Σαράντα τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν χτες από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, στις 4 Οκτωβρίου του 1974, από τον εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Σαράντα τέσσερα χρόνια μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας και τη νομιμοποίηση του κοινοβουλευτισμού ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο ιστορικής μας ηγέτης, έλαβε λίγες βδομάδες αργότερα, στις 17 Νοεμβρίου, την συντριπτική εντολή του ελληνικού λαού, με 54,37%, να προχωρήσει  στην αποκατάσταση της Ελλάδας στο διεθνές στερέωμα. Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι το κόμμα των βαθιών τομών και μεταρυθμίσεων.

Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που έβαλε την χώρα στην μεγάλη ευρωπαική οικογένεια, δημιούργησε το κοινωνικό κράτος, βοήθησε την ιδιωτική πρωτοβουλία, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους αγρότες, τους εργαζόμενους. Η ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Γεωργίου Ράλλη, του Ευάγγελου Αβέρωφ, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του Μιλτιάδη Έβερτ, του Κώστα Καραμανλή, του Αντώνη Σαμαρά και τώρα η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελούν εχέγγυο σταθερότητας, εντιμότητας και ευημερίας των πολιτών.

Κυρίως δε , προάσπισης των εθνικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων. Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε το δάκρυ του Κωνσταντίνου Καραμανλή, όταν ως πρόεδρος της Δημοκρατίας, τόνιζε ότι υπάρχει ΜΙΑ Μακεδονία και αυτή είναι Ελληνική.

Συνεχίζουμε λοιπόν όλοι μαζί με τον πρόεδρο μας, κρατώντας αναμένο τον «Πυρσό» της  μεγάλης μας παράταξης, τον οποίο στολίζουν σαράντα τέσσερα «κεράκια».

Νίκη Καρατζιουλα 

Περιφερειακή Σύμβουλος

2 Comments

  • *4 , χρομια περασαν κ ακομη να κανετε ενα εργο στην πολη μας!!!
    Αναφερω 4 λογους απο 44 (βεριεμαι να γραφω) που δεν σε ξερει κανενας οπως κ τους υπολλοιπους περιφ.συμβουλους?
    1) Τα κουνουπια κανουν παρτυ … Δυτικος <Νειλος μεχρι κ ανθρωποι εχασαν την ζωη τους
    2) Ο δρομος καρμανιολα Π.Ε.Ο Βεροις Αλεξανδρειας
    3) Γερμανικη γεφυρα Λουδια ΡΕΖΙΛΙΑ (2αυτοκινηα δεν χωρανε)
    4) Δεν εισαι απο το Ρουμλόυκι

  • ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ…ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *