ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Αποδεκτή η παραίτηση του Κώστα Ναλμπάντη από τον Παναγιώτη Γκυρίνη

Αποδεκτή η παραίτηση του Κώστα Ναλμπάντη από τον Παναγιώτη Γκυρίνη

Αναρτήσαμε χτες την παραίτηση του Κώστα Ναλμπάντη από την Ώρα Ευθύνης του Παναγιώτη Γκυρίνη και από την θέση του δημοτικού συμβούλου (κλικ ΕΔΩ). 

Σήμερα η παραίτηση του Κώστα Ναλμπάντη έγινε αποδεκτή από τον δήμαρχο. 

Διαβάστε την απόφαση: 

5 Σχόλια

 • ΠΑΝΟΥΛΗ & ΚΩΣΤΑΚΗ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ & ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ…..
  Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ! ΡΕ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!!!!!

 • «Αρρωστημένες» καταστάσεις…
  Γκυρίνης, Ναλμπάντης μαζί και Χαλκίδης…
  Υλικά αναπαλαίωσης, μυρίζουν ναφθαλίνη και το μόνο που έχουν να μας πουν είναι τι έκαναν στον περασμένο αιώνα. Έλεος. Τους υποστηρίζουν μόνο όσοι έχουν να «φάνε» από αυτούς και όσοι περιμένουν καρέκλα. Κανένας άλλος. ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΕ ΠΑΡΕ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ βάλε νέα παιδιά στο ψηφοδέλτιο και να είσαι σίγουρος ότι θα κάνεις την έκπληξη. Βαρεθήκαμε με τους παππού Κώστα και παππού ΜΙχάλη, βαρεθήκαμε με τους γερασμένους Ναλμπάντηδες. ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ λέμε. Νέοι άνθρωποι στο Δήμο

  • Μπράβο σου !!!!

 • Συλλογίζομαι πως ο Γκυρίνης, για ν’ αποσπάσει την δημαρχία από τον ικανότερό του Δημητριάδη, συμμάχησε με πρόσωπα χωρίς μπέσα και χωρίς ικανότητες. Κατάφερε να πετύχει τον σκοπό του, διότι στο χρηματιστήριο ψήφων, όπως και σε κάθε αγοραία δραστηριότητα, δεν μετρούν το ήθος και η αξιοκρατία, αλλά οι δημόσιες σχέσεις, οι ρουσφετολογικές εξυπηρετήσεις, οι κομματικές ή συγγενικές/φιλικές εξαρτήσεις και το ποιος πείθει όχι με υγιή επιχειρήματα αλλά με δελεαστικότερα ψέμματα. Και ιδού τ’ αποτελέσματα: ο Δήμος έγινε μπάχαλο λόγω των ανικάνων και η παράταξη Γκυρίνη έμεινε αποδεκατισμένη από τους περιστασιακούς, καιροσκόπους της «συμμάχους».

  Άραγε θα συνεχιστεί αυτό το χάλι; Θα εξακολουθήσει ο κόσμος να ψηφίζει όχι τους πιο τίμιους και πιο άξιους, αλλά τους πιο… εξυπηρετικούς ή παλαιο-κομματικά αρεστούς; Ίδωμεν.

 • Δελιοπουλοε κάνε την έκπληξη και κατέβα για δήμαρχος και στειλτους όλους σπίτια τους.Μονο εσυ μπορείς….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up