ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αργυρόπουλος: Με κλότσησαν στο γκολ – Πρίντζιος: Ήμασταν καλύτεροι – Καψαλιάρης: Μπορεί και πέναλτι στο γκολ (βίντεο)

Αργυρόπουλος: Με κλότσησαν στο γκολ – Πρίντζιος: Ήμασταν καλύτεροι – Καψαλιάρης: Μπορεί και πέναλτι στο γκολ (βίντεο)

Δηλώσεις στην κάμερα του Αλεξάνδρεια-Γιδάς έκαναν μετά το τέλος της αναμέτρησης Τρίκαλα – Αγία Μαρίνα 1-1 οι προπονητές των δύο ομάδων και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Ο καθένας σχολίασε από την δική του οπτική γωνία το ματς.

Δείτε:

16 Comments

  • φερτε νταμσιο πισω χθες

    • Εσενα αμα δεν αε αρεσει η ομαδα να κατσεις σπιτι να δεις κανενα τουρκικο σηριαλ ΑΣΧΕΤΕ

  • Μελτσανιδης από πατέρα σε γιο, σόι πάει το βασίλειο.

  • Ευτυχώς που υπάρχουν τα βίντεο στους αγώνες και βλέπουμε τι γίνεται, κάτι πρέπει να κάνει η ΕΠΣ για την κατάντια της Διαιτησίας. ο συγκεκριμένος ΡΕΦΕΡΙ έχει ΘΕΜΑΤΑ!!!! φαίνεται και από τις φωτογραφίες του , δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣΣΣΣ

  • ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ Χ Ο ΜΕΓΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ.ΤΗΝ ΜΑΜΟΥΝΑ.

  • Ένα μεγάλο μπράβο και στης 2 ομαδες. …Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ειταν άλλο. ….Ένα μεγάλο είσαι ακόμα ( Β Σ ) πολλες φορές ακόμα….. ο ( ρεφερι )

  • Ρε Αργυρόπουλος τι βρήκες να πεις δηλαδή ότι ήταν φάουλ.Βραια οκ ήταν.υο πρώτο η το τελευταίο θα είναι που δεν θα σου δώσουν σε σένα η σε άλλους τερματοφύλακες γενικά.Και τι ζόρι τραβάτε τελικά και κάνατε όλα αυτά στην κερκίδα με πρώην δημοτικούς συμβούλους να τα βάζουν με γυναικόπαιδα και να γίνονται ρομπα.Αφου δεν πάτε για πρωτάθλημα ρε παιδιά αλλά διασκεδάστε το ότι έχετε μια καλή ομάδα και χαρείτε το κάθε ματσάκι.

    • Δηλαδή επειδή δεν πάμε για πρωτάθλημα πρέπει να ανεχόμαστε εχθρικές διαιτησίες;

  • Οχι όμως και ο καθε αλβανος(φροντιστής) να ρίχνει γροθιες αντιπαλο ενώ το συμβούλιο να ειναι υπόδειγμα φιλοξενίας και ουτε ο προπονητης να γερνάει και να βρίζει αντιπαλους φιλάθλους. Σίγουρα η διαιτησία ήταν εχθρική θα λεγα και το πήγανε για Χ.αυτο το αποτέλεσμα ευνοεί Νάουσα και Ροδοχωρι φυσικα

  • Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων είναι καταδικασμένος να κερδίζει όταν, με όποιον και όπου αγωνίζεται. Αυτό λέγεται DNA. Αυτό γίνεται εδώ και 53 χρόνια. Αλλα βλέπω ότι δεν είναι ικανά να εξασφαλίσουν το σεβασμό που δικαιούται ένας τέτοιος ιστορικός σύλλογος. Και όταν μιλάμε για σεβασμό εννοούμε δικαιωσύνη και διαιτησία που έχει ως γνώμονα το 50 – 50.

    Δεν θα αφήσουμε κανέναν το πάθο μας για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων να το μετατρέψει σε αρρώστια και καημό.

  • Συμφωνώ με σένα φίλε μου αλλά δεν μας είπες ούτε για τον αλβανό που χτύπησε αντίπαλο ούτε για τον προπονητή που γύρισε και έβρισε στην κερκίδα.Αυτα τα επικροτης η είναι καταδικαστέα?αρμόζουν στην 53χρονη ιστορία της ομαδος

    • Εσυ που ήρθες μεθυσμένος στα Τρίκαλα και άφηνες να βρίζουν τον προπονητή απο το πρώτο λεπτό και δεν σταμάτησες τους υπόλοιπους μεθυσμένους που έφερες το επικροτείς η το καταδικάζεις;γιατι ολα γίνανε απο μια γυναικα που εσυ δεν την σταμάτησες.

  • Ασε ρε λαγε μου μιλας και εσυ μην χασεις τον κολιτο σου δημ υπαληλε

    • ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΠΑΝΕ ΦΑΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΣ ΧΑΖΑΜΑΡΕΣ ΣΟΥ.

  • ΒΡΕ ….. ΠΡΙΝΤΖΙΟ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΟΥ ΜΥΡΙΣΤΕΙΣ ΜΕΛΙ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΗΓΕΣ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΨΑΛΙΑΡΗ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΤΟ ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟΝ ΝΤΑΜΣΙΟ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ …….. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΕΚΑΝΕ 4 ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΑΤΙΚΟΣ 26 ΕΤΩΝ ΣΕΡΑΣΚΙΕΡΗΣ 20 ΕΤΩΝ ΠΕΙΟΣ 19 ΕΤΩΝ ΠΑΤΣΙΑΒΟΥΡΑΣ 22 ΕΤΩΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ………. ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΣΑΣ ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ Η ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ Δ\Σ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΗ ΦΙΛΟΧΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΟ ΜΑΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ……….. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΟΠΑΔΟ ΣΑΣ ΠΡΩΙΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΛΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΕΙΜΕΝΟΥΜΕ…

    • ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΝΘΡΩΠΕ…ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ…ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ ΝΑ ΛΕΕΙ “ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ;”ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΕΡΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ. ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ; ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Π…..Α ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΟΣΟ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΓΑ….. ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΟΥ; ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΤΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΙΑ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΛΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ…ΑΑΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ…ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *