ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Στις Ακαδημίες του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας ο Θοδωρής Τσάτσας από την Αλεξάνδρεια (φώτο)

Στις Ακαδημίες του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας ο Θοδωρής Τσάτσας από την Αλεξάνδρεια (φώτο)

Το τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας, ως προπονητή των τμημάτων υποδομών της ακαδημίας, με τον Τσάτσα Θεόδωρο.

Γεννήθηκε στις 29-6-1979 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Άρχισε να ασχολείται με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία με κυριότερη ενασχόληση το μπάσκετ.

Είναι εν ενεργεία αθλητής από το 1992 και από την περσινή χρονιά ενσωματώθηκε στην νεοσύστατη ανδρική ομάδα του Α.Σ. Ακαδημία Άθλος Αλεξάνδρειας . Ξεκίνησε την αθλητική καριέρα του στον ΓΑΣ «Αλκέτας» Αλεξάνδρειας και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε διάφορες άλλες ομάδες (Α.Ο Σπάρτακος  Ιωαννίνων, ΓΕΙ (Γυμναστική ¨Ένωση Ιωαννίνων), ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, Α.Ο Γλαύκος Πάτρας, ΓΑΣ Κουφαλίων).

Είναι πτυχιούχος προπονητής καλαθοσφαίρισης της σχολής προπονητικής Γ’ Κατηγορίας του ΣΕΠΚ στην Θεσσαλονίκη από την περίοδο 2013-14 και παραμένει ενεργό μέλος έως και σήμερα.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Άθλου Αλεξάνδρειας την περίοδο 2014-15 και παρέμεινε ενεργό μέλος του προπονητικού τιμ μέχρι την περίοδο 2017-18. Ασχολήθηκε με όλες τις ηλικιακές ομάδες της ακαδημίας (Από προτζούνιορ έως παιδικό, κορίτσια και βοηθός στην ανδρική ομάδα).

Ακόμα είχε συμμετοχή σε διάφορες δραστηριότητες της ακαδημίας (Basketball Camps, αθλητικά κατασκηνωτικά προγράμματα) αλλά και διακρίσεις (2η Θέση στο FINAL FOUR ΠΑΙΔΩΝ ΕΚΑΣΚΕΜ, 2018).

Είναι πτυχιούχος Περιβαλλοντολόγος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος M.Sc του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στην ακαδημία του Φιλίππου, θα ασχοληθεί με τμήματα της ακαδημίας και συγκεκριμένα με ηλικιακές ομάδες που αφορούν αγόρια που έχουν γεννηθεί τις χρονιές 2005-2006.

Θα απασχολείται σε δυο τμήματα που περιλαμβάνουν αρχάριους αλλά και προχωρημένους.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για έναν νέο σχετικά προπονητή η συγκεκριμένη πρόταση από ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό σύλλογο. Φέτος η ανδρική ομάδα θα αγωνίζεται στην Β Εθνική.

Καλή επιτυχία Θοδωρή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *