ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Απάντηση του Μ. Χαλκίδη στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς: Δεν βρέθηκε ικανός ηγέτης γιαυτό και είμαι υποψήφιος (βίντεο)

Απάντηση του Μ. Χαλκίδη στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς: Δεν βρέθηκε ικανός ηγέτης γιαυτό και είμαι υποψήφιος (βίντεο)

Συνεχίζοντας τα αποσπάσματα της συνέντευξης του Μιχάλη Χαλκίδη από το ξενοδοχείο ΜΑΝΘΟΣ (σε λίγο ολόκληρη η συνέντευξη) που δόθηκε το πρωί της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου, σας παρουσιάζουμε τα ερωτήματα του Αλεξάνδρεια-Γιδάς στον υποψήφιο δήμαρχο.

Δείτε:

2 Comments

  • Κ.Χαλκιδη με όλο τον σεβασμό θα συμφωνήσω στο γεγονός ότι η τωρινή δημοτική αρχή είναι ανίκανη πραγματικά ελάχιστα έως μηδαμινά τα έργα της και οι πράξεις της πλην των συναυλιών και γενικότερα εκδηλώσεων γιορτών και πανηγυριών. Όπως λέτε κανένα έργο 5 χρονια τίποτα απολύτως. Συμφωνώ απόλυτα.
    Ερώτηση…
    Εσείς που ήσασταν 12 Όχι 4 Ούτε 8 Αλλά 12 χρονια βουλευτής τι κάνατε διότι έχω την εντύπωση ότι κι εσείς δεν κάνετε τίποτα ούτε καν γιορτές συναυλίες και πανηγύρια. Η γνώμη μου λοιπόν είναι να ξεκουραστείτε αρκετά δώσατε 12 χρονια ως βουλευτής (ειρωνεύομαι ετσι). Παρ’ όλα αυτά καλή επιτυχία

  • Προγραμμα Χαλκιδη αλλά Λένιν. Ο αριστερισμος στο μεγαλειο του. Ενα ευρω ολοι να κανει εργα ο Χαλκίδης . Ετσι κανει και η γιαγια μου έργα. Ονειρευεται αυτα που η μητροπολη του αριστερισμού απεριψε εδω και χρόνια, αυτος προτείνει αρχες Λένιν . Στη θεωρία ολα αγνα και όμορφα! Στην πράξη ανεφάρμοστα . Αντε στην ακρη φτανει σσ χορτασαμε τοσα χρονια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *