ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Απόλυτα πετυχημένο το αγωνιστικό διήμερο για τον ΑΘΛΟ Αλεξάνδρειας (φώτο)

Απόλυτα πετυχημένο το αγωνιστικό διήμερο για τον ΑΘΛΟ Αλεξάνδρειας (φώτο)

Με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια έκλεισε η δραστηριότητα των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας Μπάσκετ Άθλος Αλεξάνδρειας για το Σαββατοκύριακο 13&14 Οκτωβρίου.

Το Σάββατο το ανδρικό τμήμα, που αποτελείτε από παίδες και έφηβους, επικράτησε της ομάδας του Κεραυνού Άσπρου με τελικό σκορ 70-57. Οι νεαροί αθλητές του Άθλου επέβαλλαν από την αρχή το δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι και φτάσανε σε μια δίκαιη νίκη χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα και μοιράζοντας το χρόνο του παιχνιδιού σε όλους τους παίχτες.

Την επομένη το πρωί η ίδια ομάδα αγωνίστηκε για το εφηβικό πρωτάθλημα εκτός έδρας απέναντι στο φιλόδοξο σύνολο του Φ.Ο. Αριδαίας.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τον Άθλο όμως από το πρώτο πεντάλεπτο και μετά να κρατά πάντα την πρωτοπορία στο σκορ.

Έχοντας να αντιμετωπίσουν και την κόπωση από το παιχνίδι του Σαββάτου οι παίχτες του Άθλου έδωσαν όλη τους την ενέργεια σε άμυνα και επίθεση.

Με κάποια «μεγάλα» σουτ και με άμυνα που έσφιγγε τον κλοιό όσο πλησίαζε το τέλος του παιχνιδιού, η πλάστιγγα έγειρε προς την ομάδα της Αλεξάνδρειας με αποτέλεσμα να φύγει νικήτρια από μια δύσκολη έδρα με τελικό σκορ 54-63.

Το επόμενο Σάββατο 20/10 ο Άθλος ταξιδεύει για το ανδρικό στην Αξιούπολη, ενώ την Κυριακή 21/10 θα αγωνιστεί με τον Φίλιππο Βέροιας εκτός έδρας πάλι στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο του Εφηβικού Πρωταθλήματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *