ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ανδρικό, εφηβικό και μίνι αγοριών του ΑΘΛΟΥ ρίχνονται σε εκτός έδρας μάχες το σαββατοκύριακο (πρόγραμμα)

Ανδρικό, εφηβικό και μίνι αγοριών του ΑΘΛΟΥ ρίχνονται σε εκτός έδρας μάχες το σαββατοκύριακο (πρόγραμμα)

Με τρία τμήματα να ρίχνονται στη «μάχη» και αυτό το διήμερο συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η δράση για τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας.

Την αρχή θα κάνει το Σάββατο 20 Οκτωβρίου η ομάδα Μίνι αγοριών, που ξεκινά τα παιχνίδια της για τον Α’ Όμιλο του αντίστοιχου πρωταθλήματος, εκτός έδρας φιλοξενούμενη του Βαφύρα Δίου.

Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα που διοργανώνεται από την ΕΚΑΣΚΕΜ συμμετέχουν ομάδες με αθλητές γεννημένους τα έτη 2004 και 2005.

Την ίδια μέρα το απόγευμα στις 19.00 μ.μ. η Ανδρική ομάδα του Άθλου ταξιδεύει στην Αξιούπολη (αντίπαλη του Αλέξανδρου Αξιούπολης) όπου και θα αναζητήσει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ, η οποία και θα την κρατήσει στα ψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Την Κυριακή το μεσημέρι τέλος η Εφηβική ομάδα( που είναι κοινή σε πρόσωπα με την Ανδρική) θα δώσει έναν ακόμη σημαντικό αγώνα για την πορεία της στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στη Βέροια απέναντι στον τοπικό Φίλιππο. Το παιχνίδι θα αρχίσει στη 13.00 μ.μ. (κλειστό γυμναστήριο Βικέλας στο Μακροχώρι).

Καλούνται οι φίλοι της ομάδας να δώσουν για ακόμη μια φορά το αγωνιστικό παρών ενθαρρύνοντας τις προσπάθειες των αθλητών μας πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *