ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Νάουσα – Τρίκαλα 4-1: Ένα ντέρμπι με τα όλα του (φώτο-γκολ-δηλώσεις)

Νάουσα – Τρίκαλα 4-1: Ένα ντέρμπι με τα όλα του (φώτο-γκολ-δηλώσεις)

Ήταν ένας αγώνας που είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι.

Δυνατά μαρκαρίσματα, νεύρα, διαμαρτυρίες, κόκκινη κάρτα, γκολ και ένταση.

Η Νάουσα κατάφερε να πάρει τη ευρεία, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, νίκη με 4-1 έναντι των Τρικάλων στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Καλύτερα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο τα Τρίκαλα και σε δύο φάσεις με τον Παρσόπουλο και τον Λίτσι έφτασαν μία ανάσα από το γκολ στο 3ο και 13ο λεπτό αντίστοιχα.

Μέσα σε δύο λεπτά (27ο και 28ο) επιτεύχθηκαν δύο γκολ. Οι γηπεδούχοι με δυνατό σουτ του Κερμανίδη άνοιξαν το σκορ μέσα σε πολλούς πανηγυρισμούς (1-0). Άμεση ήταν η απάντηση των φιλοξενούμενων που στην επόμενη φάση ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Παρσόπουλο.

Στο 43΄ δημιουργήθηκε σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με τους Λίτσι και Τόσιο να έχουν αψιμαχία και τον διαιτητή Μαλούτα να αποβάλλει με απευθείας κόκκινη μόνο τον επιθετικό των Τρικάλων με απευθείας κόκκινη κάρτα και να δείχνει κίτρινη στον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων μέσα σε πολλές διαμαρτυρίες. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η αριθμητική υπεροχή έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να αναπτύξουν καλύτερα και πιο εύκολα το παιχνίδι τους και να φτάσουν εύκολα στο τελικό 4-1.

Ο Δασκαλάκης στο 60΄ έδωσε το προβάδισμα στη Νάουσα (2-1). Ο Κουκουράκης στο 66΄ σκόραρε κόντρα στην παλιά του ομάδα κάνοντας το 3-1. Ενώ το τελικό 4-1 έγραψε με πέναλτι ο Δασκαλάκης στο 90΄, πέναλτι που κέρδισε η Νάουσα σε χέρι του Χατζόπουλου.

Πολλά και δικαιολογημένα παράπονα εισέπραξε ο διαιτητής της αναμέτρησης Μαλούτας.

Δείτε εικόνες από τον αγώνα, το βίντεο με τα γκολ (λείπει το πρώτο γκολ της Νάουσας λόγω τεχνικού προβλήματος) και τις δηλώσεις των δύο προπονητών:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΦΩΤΟ: 

4 Comments

  • Νάουσα – Τρίκαλα 1 – 1. Τρίκαλα – Μαλουτας 1 – 4. Τελικό.

  • Otan hanoyn ta trikala panta h diaitisia ftai….pote den ftai o proponitis pote den ftaine oi pektes….mia zoh h idia dikaiologia….

  • Αφού τώρα πρέπει να βγεί η Νάουσα αλλά δεν έχει τα προσόντα άρα τι κάνουμε, σπρώχνουμε όσο μπορούμε . Στο ΕΛΛΑΝΤΑ ήμαστε. Τι δεν καταλαβαίνεις??? Μάλλον θα είσαι Αυγκανο.

  • Kai sto paixnidi me tin Agia marina pali adikimenoi iste…..olo oi dietites ftaine…..vrite ti ftei kai afiste tis dikaiologies poy sas pasari o printzios kai i parea toy……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *