ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας – ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας: 40-67 – ντέρμπι μόνο στα χαρτιά (φώτο)

ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας – ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας: 40-67 – ντέρμπι μόνο στα χαρτιά (φώτο)

Με απόλυτο κυρίαρχο από την αρχή της αναμέτρησης τον Άθλο Αλεξάνδρειας το ντέρμπι του Α’ Ομίλου του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο.

Με άμυνα γρανίτη η οποία στο πρώτο δεκάλεπτο δέχθηκε μόλις εννιά πόντους και με πλουραλισμό στην επίθεση οι αθλητές της ομάδας της Αλεξάνδρειας δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητάς τους.

Μετά και από το δεύτερο συνεχόμενο διπλό των εφήβων του Άθλου σε δύσκολο ματς (την προηγούμενη Κυριακή επικράτησαν της Αριδαίας) η συνέχεια προμηνύεται πολύ ελπιδοφόρα για την είσοδο της ομάδας σε ένα ακόμη finalfour.

Συγχαρητήρια στα παιδιά της Ακαδημίας Άθλος που αποδεικνύουν με την απόδοσή τους ότι το πλάνο και το πρόγραμμα της ομάδας φέρνει αποτελέσματα.

Ο Α.Σ. ΆΘΛΟΣ ευχαριστεί θερμά την ομάδα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ για τη φιλοξενία και εύχεται στη γειτονική ομάδα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χατζηκώστας,Γιανκίδης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-16 , 13-30 , 28-44 , 40-67

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Κουροζίδης): Παγάνης 7 (1), Δάμτσιος 3(1), Κανακάρης 8, Γιαντσιδιώτης 2, Γκαρμπούνης, Λαζόπουλος 3, Ποταμόπουλος 2, Κοτσίδης 9, Γεγιτσίδης, Σαραντόπουλος, Πανταζής 4.

ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Αγγέλης): Δέδας 6 (2), Νοτόπουλος 2, Τακουτής 7 (1), Χατζηλεμονιάς 5 (1), Ντάμτσης 6, Παύλου 12 (2), Στογιαννόπουλος 2, Χαριτόπουλος 11, Ψυχογιός, Τσαρούχας 7 (1), Πετκάκης 8, Πεκιαρίδης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments

  • Στην αξιουπολη στο Σάββατο το βράδυ τι έγινε ;

  • https://youtu.be/47nPrT8tZow

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *