ΤΟΠΙΚΑ posted by

Χριστούγεννα στην Αλεξάνδρεια με Γιορτή Σοκολάτας και ανοιχτή συναυλία των «Onirama» στο άναμμα του δένδρου

Χριστούγεννα στην Αλεξάνδρεια με Γιορτή Σοκολάτας και ανοιχτή συναυλία των «Onirama» στο άναμμα του δένδρου

Χριστούγεννα και Γιορτές γεμάτες ιδιαίτερη λάμψη προετοιμάζει για την Αλεξάνδρεια, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας(ΚΕΔΑ) μέσα από τον κεντρικό σχεδιασμό της δημοτικής αρχής και του δήμαρχου Παναγιώτη Γκυρίνη, υπό την επίβλεψη του Προέδρου της ΚΕΔΑ, Στέφανου Δελιόπουλου και με τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας. Δύο θα είναι οι κεντρικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του προγραμματισμού που ήδη τέθηκε επί τάπητος, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΑΝΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ
ΔΕΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ «ONIRAMA»

Πρόκειται για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου 2018 για το φαντασμαγορικό άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου, που θα στηθεί κι εφέτος μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο και θα συνδυαστεί με ανοιχτή μουσική συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος «ONIRAMA» με ελεύθερη πρόσβαση για όλο τον κόσμο.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Η ξεχωριστή είδηση όμως έρχεται από την πλευρά των εξωστρεφών πρωτοβουλιών συνεργασίας του δήμου Αλεξάνδρειας, με φορείς της πόλης και της Ημαθίας, καθώς για πρώτη φορά εφέτος, η δημοφιλής και εντυπωσιακή Γιορτή Σοκολάτας θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξάνδρεια και όχι στην Βέροια.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Στέφανος Δελιόπουλος στο alexandreia-gidas.gr ανταποκρινόμενος στο ρεπορτάζ που κάναμε για τον προγραμματισμό των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου, η Γιορτή Σοκολάτας που μέχρι τώρα γίνονταν στη Βέροια, φέτος θα μετακινηθεί στην Αλεξάνδρεια και θα γίνει στο τριήμερο 14-16 Δεκεμβρίου 2018 (Παρασκευή με Κυριακή).

Λεπτομέρειες για την εκδήλωση και για τον χώρο που θα πραγματοποιηθεί θα ανακοινωθούν προσεχώς ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση και ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας, φυσικά και η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ

Έχουμε μάλιστα την πληροφορία ότι στην όλη απόφαση για να γίνει αυτό, ήταν ιδιαίτερα σημαντική η συμβολή του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη που υλοποιεί τις προθέσεις και δεσμεύσεις του, για αντίστοιχο ενδιαφέρον και προς την πλευρά της Αλεξάνδρειας στο πλαίσιο της ισότιμης κατανομής αντίστοιχων δράσεων της Π.Ε. Ημαθίας.

Εξίσου βέβαια υπήρξε και η καθοριστική συμβολή του προέδρου της ΚΕΔΑ Στέλιου Δελιόπουλου, σε υλοποίηση των οδηγιών της δημοτικής αρχής για εκδηλώσεις που θα δώσουν ιδιαίτερο εορταστικό χρώμα στην πόλη της Αλεξάνδρειας, ως πρωτεύουσα του δήμου.

ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Από έναν τέτοιο σχεδιασμό που σχετίζεται άμεσα με την αγορά της πόλης δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας κι αυτός είναι ο λόγος που ο δήμος Αλεξάνδρειας και η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας θα συνεργαστούν μαζί του, για την καλύτερη επιτυχία της εκδήλωσης.

Εκπαίδευση εμπόρων και υπαλλήλων – ενημερωθείτε στον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας

Άλλωστε η αγορά της Αλεξάνδρειας έχει ανάγκη από τέτοιες εκδηλώσεις ειδικά στις ημέρες των γιορτών και σίγουρα ο σχεδιασμός αυτός, ανταποκρίνεται στους στόχους, είναι σημαντικός και καταγράφεται θετικά η ενεργός συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Ήδη όπως μαθαίνουμε έγινε χθες στην Αλεξάνδρεια μια πρώτη συνάντηση εργασίας μεταξύ του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, του προέδρου της ΚΕΠΑ και δημοτικού συμβούλου Αλεξάνδρειας Στέφανου Δελιόπουλου και εκπροσώπων της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, προκειμένου να συζητηθούν οργανωτικές λεπτομέρειες των εκδηλώσεων που προαναφέραμε αλλά και γενικότερα θέματα μεταξύ τους συνεργασίας.

Πως ήταν και πως έγινε το κλειστό στάδιο Αλεξάνδρειας – ευχαριστεί τον Στ. Δελιόπουλο το τμήμα βόλεϊ (φώτο)

Μείνετε συντονισμένοι στο alexandreia-gidas.gr και θα σας ενημερώσουμε για ότι νεώτερο προκύψει σε σχέση με τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο δήμο Αλεξάνδρειας και όχι μόνον…

2 Comments

  • Μονο για γιορτες και νταουλια πρωτια ολα τα αλλα τιποτα.Παντως κατι ειναι και αυτο.Μπραβο στον εμπορικο συλλογο.Ολα προεκλογικα μετα μαυρο.

  • πριν 15 με 20 χρονια τέτοιες εκδηλωσεις δεν γινόταν πουθενά.μονο Β.Ευρώπη Αμερική Καναδά και στις ανεπτυγμένες χωρες υπήρχαν εδώ και πολλές δεκαετίες τέτοιες γιορτές.Που πάτε ρε βλαχοτζομπανοτινειτζερ.παραδοσιακά χριστιανικά και ορθοδοξα δεν τα γιορτάζουν πλέον τα Χριστούγεννα.Μην βρίζετε μετά την Γερμανία την Αγγλία την Αμερική οταν ιοθετειται τέτοιες εκδηλώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *