ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ posted by

Η καθιερωμένη φωτογράφιση της Εστίας Ρουμλουκιωτών μετά την παρέλαση (φώτο)

Η καθιερωμένη φωτογράφιση της Εστίας Ρουμλουκιωτών μετά την παρέλαση (φώτο)

Σχεδόν κάθε χρόνο μετά την παρέλαση η Εστία Ρουμλουκιωτών συνηθίζει να βγάζει αναμνηστική φωτογραφία μετά τις παρελάσεις στην Αλεξάνδρεια.

Φέτος στη φωτογράφιση συμμετείχε και ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης αλλά και ο αντιδήμαρχος Στέφανος Γκιουρτζής.

Δείτε:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φώτο:

Δημήτρης Μπενίσκος

2 Comments

  • Γιατι χαλας την φωτογραφια με τον δημαρχο που σε θυμηθηκε τωρα 6 μηνεςπριν της εκλογες.Μην υποτιματε τοσο τον εαυτο σας σταματηστε την διαπραγματευση και ψαξτε αλλο δημαρχο να στηριξετε επιλογες υπαρχουνε πολλες.Οχι αυτον που κοροιδευει τους παντες.Σας μειωνει πολυ.Συγνωμη αλλα η αληθεια ειναι αυτην.

  • ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΗΜΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΙΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ “ΝΤΟΠΙΩΝ” ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ! ΕΚΕΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ? Η ΕΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟ Σ ΣΥΛΛΟΓΟΣ,ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΟΊΚΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ! ΑΝ ΥΟΗΡΧΕ ΣΥΝΝΑΛΑΓΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΓΚΩΔΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΟ ! ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΗ ΚΥΡΙΕ! ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙς ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟΝ ΓΚΥΡΗΝΗ ,ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ! ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΘΑ ΚΡΙΝΙΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΝΏΜΟΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *