ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Πατέρας από την Αλεξάνδρεια βρήκε σύριγγα ναρκωτικών στην σχολική τσάντα του γιου του (φώτο)

Πατέρας από την Αλεξάνδρεια βρήκε σύριγγα ναρκωτικών στην σχολική τσάντα του γιου του (φώτο)

Με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε αντιμέτωπος γονέας του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας.

Ο Γιώργος Μαργαριτόπουλος σε χτεσινή επικοινωνία με το Αλεξάνδρεια-Γιδάς, κατέθεσε τους προβληματισμούς του σχετικά με την φύλαξη του αύλειου χώρου στα 3ο-7ο Δημοτικά Σχολεία Αλεξάνδρειας.

Ο κ. Μαργαριτόπουλος και η σύζυγός του βρήκαν μία σύριγγα ναρκωτικών στην τσάντα του γιου τους, μαθητή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας. Όπως μας είπε, ο γιος του βρήκε τη σύριγγα στην αυλή, την πέρασε για παιχνίδι και την έβαλε μέσα στην τσάντα.

Ο πατέρας προχώρησε σε καταγγελία και ενημέρωση τόσο του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας όσο και του ίδιου του δημάρχου και του Διευθυντή του σχολείου του γιου του.

Μιλώντας στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς, ο κ. Μαργαριτόπουλος εξήγησε πως στη διάρκεια της νύχτας (μένει κοντά στο σχολείο) πολλά άτομα εισέρχονται στον χώρο του σχολείου ενώ πολλές φορές σταματάνε άγνωστα οχήματα μπροστά στην πόρτα του κτιρίου.

Η δημοσιοποίηση του θέματος από την πλευρά του Γιώργου Μαργαριτόπουλου έχει να κάνει με την ενημέρωση των γονέων για το θέμα και το πρόβλημα που υπάρχει στον αύλειο χώρο του σχολείου αλλά και την ευαισθητοποίηση των αρχών και την λήψη μέτρων σε έναν χώρο που αποτελεί χώρο εκπαίδευσης και φιλοξενίας μικρών παιδιών.

Δείτε εικόνες:

 

6 Comments

  • Προς Δήμαρχο – Δημοτικό Συμβούλιο κτλ κτλ κτλ κτλ…
    Κόψτε τον κ…ο σας και βρείτε λεφτά για να μπουν φύλακες…
    ΜΗΝ μου πείτε ότι δεν υπάρχουν λεφτά.
    Φέρτε έναν τραγουδιστή λιγότερο…
    Τόσα και τόσα πληρώνετε για εκδηλώσεις …
    Κόψτε από εκεί και φροντίστε για την υγεία και ασφάλεια των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ / ΣΑΣ

    • Πολύ σωστά! Και οι φύλακες να πιάνουν δουλειά τις ώρες που δεν λειτουργεί το σχολείο, απόγευμα και βράδυ, μέχρι τις 8 το πρωί. Όχι όταν είναι γεμάτο δασκάλους και παιδιά, δεν έχει νόημα εκείνη την ώρα. Τις ώρες που είναι κλειστό το σχολείο μπαίνουν οι εξωσχολικοί, τότε χρειάζονται οι φύλακες.

  • να σαι σίγουρος.τους νοιάζει πολύ νομίζεις.

  • Καθημερινά γίνονται πολλοί “βανδαλισμοί” στα σχολεία.Κλειστε τις πόρτες,ας μην είμαστε τόσοι ανοιχτοί σε όλα και τόσο ανεκτικοί.Στο πρώτο δημοτικό χθες μπήκαν και κόψανε δέντρο,αύριο τι;Ας ξεσηκωθούμε και εμείς οι γονείς,δεν θα μας κακοχαρακτηρίσει κάνεις… Εμπρός λοιπόν …

  • Ξέρει ρε παιδιά κάνεις να μας πει στα οικόπεδα πίσω από το γήπεδο γιατί μπήκαν κορδέλες τοπογραφου; τα αγόρασε κάποιος ας πούμε η τα παραχώρησαν πουθενά;

  • τωρα το καταλαβατε τι γινεται στα σχολειᴨεχει χρονια η υποθεση αυτη.Και το πρωι καπνιζουν χασισ στα γυμνασια και λυκεια που καποτε υπηρχαν και οι φυλακες.το θεμα ειναι η αστυνομευση και μην πειτε οτι δεν εχουμε γιατι μπορουν να κανουν περιπολιες σε σχολεια εκκλησιεσ και παρκα που γινεται ΧΑΜΟΣ οπωσ επισησ και στο μαχαλα που απο εκει ξεκιναν ολα αυτα και οι διακινησεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *