ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Τι δήλωσαν μετά το Παλαιοχώρι – Πλατύ 1-3 οι πρωταγωνιστές (βίντεο)

Τι δήλωσαν μετά το Παλαιοχώρι – Πλατύ 1-3 οι πρωταγωνιστές (βίντεο)

Δηλώσεις στην κάμερα του Αλεξάνδρεια-Γιδάς και στον Μάκη Σαπουνόπουλο παραχώρησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης Παλαιοχώρι – Πλατύ 1-3 ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων Δημήτρης Αντωνίου, ο προπονητής του Πλατέος Τάσος Χουρσουζίδης και ο προπονητής του Παλαιοχώριου Γιώργος Απόσογλου.

Δείτε τι είπαν για το παιχνίδι:

6 Comments

  • Ρε Αποσογλου μας ειχες ζαλίσει πως έχανες τα παιχνίδια γιατι δεν ειχες τερματοφύλακα τον έμπειρο και ειχες το παιδάκι που εκανε λαθη.τωρα τι εχεις να πεις;;;Αντε μας κουρασες κλάψα ε κλάψα.μας έφερες ολους τους μισθοφόρους βεροιωτες και δεν σας νοιαζει που του χρονου δεν θα υπάρχουμε.δυο ματς εντος δυο κλαρίνα.παρε το Μιχόπουλος της Ημαθίας και στο καλο.

    • Ο χρόνος συμμετοχής που δίνει ο Άρης Παλαιοχωρίου σε ποδοσφαιριστές κάτω των 18 να καταγράφει. Όσες ευκαιρίες δίνουν σε νεαρούς όλοι οι άλλοι μαζι, κάνουν ένα Παλαιοχώρι. Όσο για τους μισθοφόρους ψαξου αλλού… Ξέρεις εσυ…

    • Αδερφέ στα Τρίκαλα παίζουν βασικοί κάθε Σάββατο τέσσερις δεκαεξάχρονη στις βάρβαρες 6 ίσως και εφτά στο πλατύ μέσος όρο ηλικίας 21 τώρα εσύ αν χερεσται που περνούν χρόνο συμμετοχής οι κάτω των 18 να μας πεις τότε πόσους έβαλε χτες που έχανε το παλαιοχωρι…. Γιατί οι άλλοι τους έχουν βασικούς. Η χρονιά που βγήκε το παλαιοχωρι δεύτερο στην α2 ήταν ορόσημο γτ είχε ένα πολύ δυνατό κορμό με παιδιά αθλητές που ήταν χρόνια μαζί. Εκείνη την χρονιά η ομάδα είχε και χαμηλό μπάτζετ και μέλλον. Τώρα που ήρθαν όλοι όσοι δεν παίζανε σε μσκροχωρια ακαδημίες Χαλκιδικής κτλ βλέπουμε την κατάσταση…. Τελείωσαν τα λεφτά πάει και το Κόκο νιοαυυυυυυ παλιό παλιοχωρινοι γερά και δυνατά για τα μπαράζ. Και εκ Ι να σας δω με ποιον θα συμμαχειχεραι γτ ήσασταν η μόνη ομάδα του Δήμου Αλεξάνδρειας η οποία ήταν υπέρ ματσούκα στην κόντρα με την ένωση. Εσάς που σας έδειρε τα παιδιά εσείς ψηφίσατε υπέρ του. Οι χειρότερες μέρες ευτυχώς για σας έρχονται….

  • Είσαι πολύ πονεμένος εσύ ρε μπαγασα..

  • Ομαδα μοντελο την κανατε ………λο

  • Όσα προβλήματα δημιουργεί ο θέλω να δειχνομαι δεν δημιουργεί όλη η ομάδα…. Με τα λεφτά του μπαμπά παίζανε μπάλα α εθνική όχι στο άλφα τοπικό. Βρείτε το φταίει εκεί στο παλιοχωρι γτ τα μπαράζ θα σας βρουν παρακαλώντας… Έρχονται και εκλογές. ΥΓ. Ηρακλή στο επόμενο ματς θα είσαι αρχηγός; περιμένω απαντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *