ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Επιτυχιών συνέχεια για τις υποδομές της ακαδημίας μπάσκετ ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας (φώτο)

Επιτυχιών συνέχεια για τις υποδομές της ακαδημίας μπάσκετ ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας (φώτο)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Άθλος Αλεξάνδρειας το διήμερο 3 & 4 Νοεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΕΚΑΣΚΕΜ (2004-2005): ΑΘΛΟΣ-ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ 57-42

Η ομάδα του Άθλου απέδωσε πολύ ποιοτικό μπάσκετ και απέναντι σε μια από τις πιο ισχυρές ομάδες της Ένωσης, αυτή της ΑΓΕΠ, κατάφερε να επικρατήσει με σημαντική μάλιστα διαφορά.

Παρόλο που σωματικά η ομάδα της Κατερίνης υπερείχε κατά κράτος οι αθλητές του Άθλου αγωνίστηκαν με μεγάλο πάθος, συγκέντρωση και ομαδικότητα σε άμυνα και επίθεση και έτσι έφθασαν σε μια σπουδαία νίκη που τους χαρίζει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και διάθεση για την συνέχεια.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΕΚΑΣΚΕΜ: ΑΘΛΟΣ- ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 102-44

Ένα εύκολο αγωνιστικά μεσημέρι, όπως προκύπτει κι από το τελικό σκορ, περίμενε τους εφήβους του Άθλουτην Κυριακή 4 Νοεμβρίου απέναντι στην ομάδα του Αετού Κιλκίς. Οι παίχτες της Ακαδημίας Άθλος από την αρχή του αγώνα επέβαλαν το ρυθμό τους με δυνατές άμυνες ,αρκετούς αιφνιδιασμούς και ευστοχία στα σουτ μέσης και μακρινής απόστασης.

Το σκηνικό δεν άλλαξε σε κανένα δεκάλεπτο με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει νικήτρια την ομάδα του Άθλου με το ευρύ 102-44.

Ο κόουτς Αγγέλης μοίρασε το χρόνο συμμετοχής και στους δώδεκα αθλητές που ήταν διαθέσιμοι οι οποίοι έγραψαν σημαντικά «χιλιόμετρα» στην κούρσα του φετινού πρωταθλήματος.

Πολύ δυναμική η προσπάθεια των αθλητών του Αετού Κιλκίς που πάλεψαν με σθένος (όσο το επέτρεπε η διαφορά δυναμικότητας) το παιχνίδι.

Άριστη η διαιτησία του κ. Γιανκίδη.

Το φύλλο αγώνα: Δεκάλεπτα: 28-08,44-17, 74-28,102-44

ΆΘΛΟΣ (Αγγέλης): Τσαρούχας 13(2), Νοτόπουλος 6, Τακουτής 6, Τζαφέρης 23(1), Ντάμτσης 10, Παύλου 18(4), Στογιαννόπουλος 4, Χαριτόπουλος 11, Παπουλίδης, Δέδας 7, Χατζηλεμονιάς 4, Πεκιαρίδης 2.

Να σημειώσουμε ότι εκτός των επίσημων αγώνων του Σαββατοκύριακου η ομάδα Μίνι 2006 της Ακαδημίας Άθλος, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, συναντήθηκε για φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα του ΓΑΣ Μελίκης στο ΔΑΚ Μελίκης.

Πραγματοποιήθηκε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που άφησε πολύ ικανοποιημένους τόσο τους προπονητές των δύο ομάδων, όσο και τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *