ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Η Power Book Girl προτείνει νέο παιδικό βιβλίο για μπαμπάδες και μαμάδες αυτήν την εβδομάδα!

Η Power Book Girl προτείνει νέο παιδικό βιβλίο για μπαμπάδες και μαμάδες αυτήν την εβδομάδα!

Η Ράνια η Power Book Girl θα μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη. Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

 ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΟΥΛΑΚΙ

Εκδόσεις: Μικρή Σελήνη

Συγγραφέας: Olga De Dios

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Εφτά ίδια αυγά κι όμως τόσο διαφορετικά. Εφτά πουλάκια τόσο ίδια αλλά και τόσο διαφορετικά. Είναι στ’ αλήθεια πουλάκι; Ναι είναι ένα πουλάκι με αδύναμα μικρά φτερά που δεν μπορεί να πετάξει. Είναι όμως ένας μικρός εφευρέτης. Με τα εργαλεία του και το κοφτερό μυαλό του φτιάχνει απίθανες κατασκευές που τις μοιράζεται με τους φίλους του. Και έρχεται η ώρα που τα άλλα πουλιά φεύγουν για πιο ζεστές χώρες. Το κίτρινο πουλάκι μένει μόνο του. Μόνο ο Τέο ο ταχυδρόμος του κάνει παρέα και του φέρνει κάρτες από μακρινές χώρες. Και ξαφνικά έχει μια ιδέα για μια νέα εφεύρεση. Θα το βοηθήσει η νέα του εφεύρεση να πετάξει, να ταξιδέψει και να το μοιραστεί με τους φίλους του;

“Το Κίτρινο Πουλάκι” είναι ένα βιβλίο που σε συνέχεια του παραμυθιού “Ρόζα το Τερατάκι” έρχεται να μάθει στους μικρούς αναγνώστες την αξία του να μοιράζεσαι. Το βιβλίο αυτό ενθαρρύνει τα μικρά παιδιά να πιστεύουν στις ικανότητες τους και να επικοινωνούν τις σκέψεις και τις ιδέες τους. Τέλος τα προτρέπει να χρησιμοποιούν όλες αυτές τις ιδέες με σκοπό να ωφεληθούν και οι άλλοι. Η πλούσια εικονογράφηση, ο απλός λόγος και μια εξέλιξη ιστορίας πολύ ιδιαίτερη ολοκληρώνουν το βιβλίο της Olgas De Dios.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *