ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Δείχνουν να… “βάλτωσαν” στον ΣΥΡΙΖΑ με τη στήριξη Ναλμπάντη, Μαρκούλη και του… “κάποιου”

Δείχνουν να… “βάλτωσαν” στον ΣΥΡΙΖΑ με τη στήριξη Ναλμπάντη, Μαρκούλη και του… “κάποιου”

Από την προ περασμένη Παρασκευή 9 Νοέμβρη, που συνεδρίασε ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας και διέρρευσαν τα ονόματα των υποψηφίων δημάρχων που  αποφάσισε να υποστηρίξει στην Ημαθία, πέρασε ήδη μια εβδομάδα. Όλοι έχουν πληροφορηθεί ότι με βάση αυτή την απόφαση, στα σχέδια της κομματικής οργάνωσης είναι να υποστηριχθούν, ο Αντώνης Μαρκούλης στη Βέροια, ο Κώστας Ναλμπάντης στην Αλεξάνδρεια και… “κάποιος” στη Νάουσα (διέρρευσε ότι είναι ο Νίκος Καρανικόλας όμως αυτό διαψεύστηκε από το περιβάλλον του).

Έκτοτε το θέμα δείχνει σαν να “βάλτωσε”. Ενώ τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, που μας ενημέρωναν για τις εξελίξεις, αρχικά διαβεβαίωναν ότι θα είναι “θέμα ημερών” η επίσημη ανακοίνωση στήριξης αυτών των υποψηφιοτήτων, διότι έπρεπε να γίνει ένας συντονισμός δράσης με τους ίδιους τους υποψήφιους, η υπόθεση αρχίζει να γίνεται θέμα…

Η συνέχεια στο Zoomerang ΕΔΩ

5 Comments

  • Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ Ναλμπάντη θα είναι η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δυνατό ο Κώστας να ποντάρει σε κουτσά άλογα?

  • συμφωνω απολυτος εγω θα τον ψηφηζα αλλα τωρα ποτε

  • Ο Κώστας καλά κάνει κ πάει πάλι με αυτόν που θα είναι πάλι προθυπουργός….

  • Απάντηση για τον “Ανώνυμο” και τον “γιδιώτη”: είναι καλύτερα να αλλάξετε νοοτροπία και να ψηφίζετε στα τοπικά με γνώμονα την ικανότητα και τις γνώσεις κάποιου υποψηφίου, την αγάπη του για τον τόπο και το όραμά του, παρά με γνώμονα το κομματικό στοιχείο.. Αυτό φταίει που πάντα βγαίνουν ανίκανοι δήμαρχοι και μετά βρίζετε!!!

  • Δηλαδή βρε φίλε Δημήτρη, πότε είχε όραμα ο Ναλμπάντης;;; Όυαν ήταν με τους μεν ή τώρα με τους δε;;;
    Χίλιες φορές άλλαξε στρατόπεδο, γιατί να τον πιστέψουνε τώρα ότι δεν υα ξαναλλάξει;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *