ΤΟΠΙΚΑ posted by

O πιο άτυχος – τυχερός άνθρωπος στην Αλεξάνδρεια: Κέρδισε 5άρι στο ΤΖΟΚΕΡ, μια ανάσα πριν τα 2,5 εκατομμύρια!

O πιο άτυχος – τυχερός άνθρωπος στην Αλεξάνδρεια: Κέρδισε 5άρι στο ΤΖΟΚΕΡ, μια ανάσα πριν τα 2,5 εκατομμύρια!

Τι να πει κανείς όταν φτάσει μια ανάσα πριν “τινάξει τη μπάνκα στον αέρα” και για έναν αριθμό δεν πάρει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ του ΤΖΟΚΕΡ;

Συμπολίτης μας παίζοντας δελτίο μικρού ποσού, της τάξεως των 2 ή 2,5 ευρώ στην κλήρωση της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου κατάφερε και έπιασε 5 νούμερα στο γνωστό παιχνίδι του ΟΠΑΠ και δεν κατάφερε να πετύχει τον αριθμό Τζόκερ.

Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ της Δήμητρας Απατσίδου στην Γρηγορίου Λαμπράκη 67 στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Ο συμπολίτης μας έχασε τα 2,5 εκατομμύρια της κατηγορίας 5+1 και παίρνει ένα ποσό της τάξεως των 10.000 ευρώ.

Ευχόμαστε σε καλή μεριά!

 

 

 

 

3 Comments

  • Μάλλον είναι καλύτερα για τον ίδιο και όπως θα ήταν και για κάθε άνθρωπο το ότι δεν βρέθηκε ξαφνικά κατά 2,5 εκατομμύρια πλουσιότερος. Δεν θέλει και πολύ για να παραφρονήσει κανείς, όπως ο άφρων πλούσιος της σημερινής ευαγγελικής περικοπής.

  • χρησιμοποιησε αυτα που θελεις και τα υπολοιπα αποταμιευση!

  • Όταν κυνηγάς την τύχη σου αυτά παθαίνεις….αυτά να τα βλέπουν αυτοί που δεν πιστεύουν ότι θα κερδίσουν..απλά τα πράγματα..για έναν αριθμό έχασε 2,5 μύρια.δεν πειράζει άλλοι δεν πιάνουν ευρώ…σκέψου και το άλλο.απο.φτωχος πλούσιους….η λογική από τν τρέλα μια κλωστή…πολλά τα λεφτά…και με 200.000 αν έπαιρνε καλά ήτανε..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *