ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Από το Πλατύ ξεκίνησε τις συναντήσεις η ΔΗΜ.ΤΟ. της Ν.Δ. Αλεξάνδρειας (φώτο)

Από το Πλατύ ξεκίνησε τις συναντήσεις η ΔΗΜ.ΤΟ. της Ν.Δ. Αλεξάνδρειας (φώτο)

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των μελών της Νέας Δημοκρατίας, σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας του κόμματος, των Νομαρχιακών και Δημοτικών οργανώσεων, η ΔΗΜ.ΤΟ. Αλεξάνδρειας ξεκίνησε την υλοποίηση συναντήσεων των μελών της, στις δημοτικές ενότητες του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Η πρώτη έγινε σήμερα Κυριακή στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος.

Στη συνάντηση βρέθηκε ο βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας της Ν.Δ. Παναγιώτης Παλπάνας, ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Στέφανος Γκιουρτζής, ο πολιτευτής της Ν.Δ. Τάσος Μπαρτζώκας και πολλά μέλη, στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας της περιοχής.

Τη συζήτηση συντόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ. Αλεξάνδρειας Νίκος Τάκης.

Ακολούθησε κουβέντα και χαλαρό ποτό στο καφέ Άνις του Δημήτρη Παπαδημητρίου στον πεζόδρομο Πλατέος.

Δείτε εικόνες:

3 Comments

  • Τρεις και ο κουκος πια πλαισια και μπουρδες ολοι του Γκυρινη παραβρεθηκατε εκει και ξερουμε και τον λογο μας τον λενε καθημερινα τα στελεχοι σας.Βλεπεις πολυ βαρυς ο χειμωνας και ακριβο πετρελαιο.Νικο Τακη του Γκιουρτζη του πες να παιρνει το δικο του αυτοκινητο και οχι του δημου για τετοιες συναντησεις η μηπως το θεωρει ΙΧ προς χρηση.Τον μονο που επρεπε να καλεσεις ηταν τον Γκυρινη αλλα το παιζει ανεξαρτητος και δεν ηρθε ποον κοροιδευει πιστευει δεν ξερω,να του κανεις σεμιναρια διοικησης τον ασχετο.Σε συμβουλευω να ενημερωσεις τον μητσοτακη ηια την ανικαμοτητα του σαν δημαρχος.

  • ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΑ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ..ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ..ΞΟΔΕΨΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ…….

  • μνημόνια μνημόνια μνημόνια στον ελληνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *