ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Η Power Book Girl προτείνει για αυτήν την εβδομάδα το παιδικό βιβλίο ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ!

Η Power Book Girl προτείνει για αυτήν την εβδομάδα το παιδικό βιβλίο ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ!

Η Ράνια η Power Book Girl θα μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Κάθε βιβλιοπρόταση θα παρουσιάζεται κάθε Τρίτη ενώ κάθε Παρασκευή στις σελίδες της θα βρείτε μουσικοκινητικά και ψυχοκινητικά παιχνίδια, κατασκευές, θεατρικά ή ομαδικά παιχνίδια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη. Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα Τρίτη η Power Book Girl προτείνει:

ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ

Εκδόσεις: Γράφημα

Συγγραφική Ομάδα: Το Ατελιέ Της Φανταστικής

Προτεινόμενη Ηλικία:2+ Ετών

Η ιστορία ξεκινάει όταν από την ζακέτα ενός κοριτσιού ξηλώνεται ένα ΚΟΥΜΠΙ και ξεκινάει το ταξίδι του. Ένα ταξίδι που δεν θα σας αποκαλύψω πολλά γιατί η μαγεία αυτού το βιβλίου αλλάζει από τα δικά μου μάτια έως τα δικά σας. Ένα βιβλίο που παρουσιάζει μια ιδιαίτερη ιστορία που εξελίσσεται μέσα από μια σειρά εικόνων. Στο βιβλίο αυτό δεν θα βρείτε ούτε μια λέξη, ούτε ένα γράμμα. Οι εικόνες του και μόνο αυτές θα διεγείρουν τη φαντασία του μικρού αναγνώστη ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την ιστορία για να νιώσει “ισχυρός” και έτσι να μάθει να περιγράφει και να αναλύει εικόνες. Ένα βιβλίο αρκετά ενθαρρυντικό ακόμη και για τις πολύ μικρές ηλικίες με σκοπό την ανάπτυξη του λόγου αλλά και την εξέλιξη της οπτικής αντίληψής του αναγνώστη. Η πολύ προσεγμένη και πλούσια εικονογράφηση βοηθά τα παιδιά να εισαχθούν στον κόσμο που παιδικού βιβλίου ακόμη και από τις πιο μικρές ηλικίες.

Η βιβλιοπρόταση αυτή έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Γράφημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *