ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Τρένο οι παγκορασίδες του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – μεγάλο παιχνίδι και ανατροπή με τα Γιαννιτσά! (φώτο-βίντεο)

Τρένο οι παγκορασίδες του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – μεγάλο παιχνίδι και ανατροπή με τα Γιαννιτσά! (φώτο-βίντεο)

Μία νίκη που έδειξε την ψυχική κυρίως δύναμη που διαθέτουν οι αθλήτριες του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας πέτυχαν στα βόλεϊ οι παγκορασίδες της πόλης μας την Κυριακή στο κλειστό του δημοτικού σταδίου Αλεξάνδρειας.

Τα κορίτσια πήραν το πρώτο σετ με 25-17 αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες του Μίλωνα Γιαννιτσών κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή κερδίζοντας το 2ο και 3ο σετ με 20-25 και 25-27 αντίστοιχα. Το τρίτο σετ ελέγχεται με την αμφισβητούμενη φάση σε κρίσιμο σημείο.

Παρόλο που όλα φαινόταν να πηγαίνουν υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας, η σωστή καθοδήγηση του Γιάννη Σταυρόπουλου αλλά και η ηρεμία που έδειξαν σε κρίσιμο σημείο οι αθλήτριες του ΓΑΣ, έφεραν την ανατροπή και την τελική νίκη με 3-2 σετ. Το 4ο σετ ήρθε με νίκη 25-22 ενώ στο τάι μπρέικ η νίκη ήρθε πανηγυρικά με 15-12.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή Γιάννη Σταυρόπουλο, την βοηθό του Δήμητρα Χατζοπούλου και στις αθλήτριες για τη μεγάλη νίκη.

Τα σετ: 25-17, 20-25, 25-27, 25-22, 15-12

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Παύλου Πέρσα, Παύλου Μαρία, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παπαδήμα Νάσια, Χούχα Σοφία, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παπαεμμανουήλ Έφη, Μάρτου Κατερίνα, Σαλιάρα Νικολέτα, Τρύπου Έλσα

Δείτε εικόνες από την αναμέτρηση και βίντεο από το 2ο και 3ο σετ του αγώνα:

Χορηγός:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΦΩΤΟ: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *