ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ποιες ομάδες κάλεσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας για απαξιωτικές δηλώσεις και χαρακτηρισμούς

Ποιες ομάδες κάλεσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας για απαξιωτικές δηλώσεις και χαρακτηρισμούς

Σε απολογία κάλεσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας δύο ομάδες από τον νομό μας για δηλώσεις που έκαναν παράγοντές τους για τους διαιτητές.

Συγκεκριμένα:

1) Καλείται σε απολογία το σωματείο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας διότι σε δημόσια ανακοίνωσή σου καταφέρθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ημαθίας, διανθισμένους με υπονοούμενα επίδειξης δόλιας μεροληψίας από τους Ημαθιώτες Διαιτητές, θέτοντας συνάμα υπό αμφισβήτηση τις γνώσεις τους και την ικανότητά τους να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους. Ειδικότερα  αναγράφονται στην ανακοίνωση επί λέξει τα εξής :

“Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Πληθαίνουν κάθε Σάββατο οι διαμαρτυρίες των Σωματείων της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας για διαιτητικά σφάλματα. Δίκαια ή άδικα πολλές φορές δεν ξέρουμε. Όμως στη δική μας περίπτωση η εξέλιξη “μύριζε”, αλλά η Επιτροπή Διαιτησίας έχει πρόβλημα στην όσφρηση”. Ο ορισμένος διαιτητής είχε προηγούμενα με τη Μελίκη και ήρθε η ώρα να συμψηφίσει !! Μα γίνονται συμψηφισμοί στο ποδόσφαιρο ; Δυστυχώς είναι ο κανόνας ! Δε μένει παρά να περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι μας για να μας δώσει πέναλτι σαν το χθεσινό. ΥΓ. Αλήθεια επιβάλλονται ποινές στους διαιτητές ; Γιατί ο άλλος ο μεθυσμένος παίζει κανονικά και μάλιστα είχε οριστεί αρχικά στο χθεσινό μας παιχνίδι και άρον άρον τον απέσυραν”.

2) Καλείται σε απολογία το σωματείο Αγία Μαρίνα και ο πρόεδρος αυτού Ανδρέας Καλαϊτζίδης γιατί σε τηλεφωνική του συνέντευξη σε μέσο ενημέρωσης καταφέρθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς τους παράγοντες και στα στελέχη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας λέγοντας ευθέως ότι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν συνθήκες δικαιοσύνης και ισονομίας για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος και ότι έχουν προαποφασίσει τον πρωταθλητή.

Απείλησε μάλιστα ευθέως ότι θα τον βρουν μπροστά τους όσοι κάνουν ζημιά στην ομάδα του. Παράλληλα έθεσε υπό αμφισβήτηση τις γνώσεις των διαιτητών της Ημαθίας και την ικανότητά τους να ανταποκριθούν με επάρκεια στα καθήκοντά τους, υπαινισσόμενος επίδειξη μεροληψίας από μέρους τους, με στόχο να ευνοηθούν συγκεκριμένες ομάδες.

 

3 Comments

  • Και πολύ άργησε για τον δεύτερο

    • Αν εισαι αρσενικος μην κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια σου κυριε για να μην πω τι εισαι Gir3 ξεβρακωσου γυναικουλα και θα σου πω για τον δευτερο αν αργησαν.

  • Δυστυχώς αυτά που λέει ο πρόεδρος της ανωτέρω ομάδας είναι αλήθειες που τις βλέπει ο κόσμος στα γήπεδα της ΕΠΣ ΗΜΑΘΊΑΣ, αυτοί ήμαστε!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *