ΜΟΥΣΙΚΗ posted by

Έρχονται οι ONIRAMA για να ξεσηκώσουν την Αλεξάνδρεια στο άναμμα του δέντρου!

Έρχονται οι ONIRAMA για να ξεσηκώσουν την Αλεξάνδρεια στο άναμμα του δέντρου!

Επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Αλεξάνδρεια-Γιδάς από τις 24 Οκτωβρίου (κλικ ΕΔΩ), η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε πως στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας στις 10 Δεκεμβρίου θα εμφανιστεί το γνωστό συγκρότημα ONIRAMA.

Διαβάστε το δελτίο τύπου της επιχείρησης:

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ‘’ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ’’ τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και ώρα 8.00΄μμ θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας.

Θα ακολουθήσει μεγάλη μουσική συναυλία με τους ‘’ONIRAMA’’

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

11 Comments

  • Και δύο πουλάκια καθονταν

  • ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΟΧΙ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΟΧΙ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΟΝΙΡΑΜΑ ΠΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ.ΠΟΣΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΟΣΕΣ??ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ??ΜΗΠΩΣ ????ΠΟΛΥ ΕΦΕ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗ.

  • Πόσο μίζεροι είμαστε. Έφερνε ο δήμος παγοδρόμιο τον κραζαμε. Έκανε εκδηλώσεις έξω πήγαιναν 50 ατομα. Φέτος τον κραζουμε για τα αντίθετα. Φέρνει ονιραμα γιατί να έρθουν. Θα πάμε όμως όλοι στη Βέροια που ξοδεύει φέτος 100.000.Εκεί μπράβο στο Δήμο. Είμαστε μια πόλη που με 4ην νοοτροπία μας θα είμαστε πάντα πίσω σε όλα.Αυτα και καλές Γιορτές. Όλοι στο άναμμα του δέντρου

  • Από όσο ξέρω το παγοδρόμιο ζήτησε φέτος για να έρθει 10000 ευρώ.Δηλαση έπρεπε να τα δώσει ο σημοε;

  • Ρε ενημερωθειτε λιγο …τοσα χρονια το παγοδρομια δε πληρωνε τιποτα ουτε ενοικιο για το χωρο ουτε ρευμα ουτε τιποτα..ολα ο δημος τα πληρωνε απο την τσεπη του..και φετος που ο δημος ζητησε να πληρωσει αυτα τα στοιχειωδη αρνηθηκε…τζαμπα κατηγορειτε τον δημο…δε λεω και ο δημος κανει λαθος επιλογες για το πως να διαθεσει τα χρηματα μας ,αλλα ενταξει ειπαμε χαλαρωστε λιγο

  • θελετε και παγοδρομιο και χωριό του αι Βασίλη και συγκροτήματα που πριν 10 και χρονια δεν ξέρατε αποτι είναι φτιαγμένο η πίστα του παγοδρομιο.είσασταν με τις τσιγαριδες και στα ελληναδικα κάθε βράδυ.φατε δυτικό πολιτισμό τωρα ουνοι.περαστικά Ελλάδα περαστικά στους Έλληνες.

  • Περαστικά σου bob. Aν και η ασθένειά σου-πάσχω από έλλειψη αυτοπεποίθησης , complex πολλά ,- θέλει δουλίτσα

  • Έχω αλλεργία αν θες να μάθεις από τι πάσχω στους βλαχοτινειτζερ.ικανοποιηθικές?

  • Καλό !Με τους πουροροκάδες τι ακριβώς παθαίνεις? Καλά να είσαι anyway

    • και κει αλλεργια.anyway.

  • α και δουλίτσα θέλει η ηλιθιότητα και η βλακεία που χαρακτηρίζει αυτόν τον λαό.μεσιε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *