ΜΟΥΣΙΚΗ posted by

Εσείς ξέρετε τι σημαίνει ONIRAMA;

Εσείς ξέρετε τι σημαίνει ONIRAMA;

Την ερχόμενη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, στις 8,00 το βράδυ στον ανοιχτό χώρο μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας, θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης και οι διοργανωτές (Δήμος Αλεξάνδρειας και Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας) υπόσχονται μια φαντασμαγορική εκδήλωση, που θα κορυφωθεί με ανοιχτή μουσική συναυλία, υπό το φως του αναμμένου δέντρου, από το διάσημο συγκρότημα των ”Onirama”.

Τι σημαίνει όμως… Onirama;

Το alexandreia-gidas.gr θα σας δώσει κι αυτή απάντηση.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Δύο ταλαντούχοι και εμπνευσμένοι καλλιτέχνες βρέθηκαν στο ίδιο σταυροδρόμι όταν το έτος 2000 κλήθηκαν να υπηρετήσουν τη στρατιωτική θητεία τους. Πρόκειται για τους Θοδωρή Μαραντίνη και Διονύση Φραντζή. Εκείνη τη χρονιά, οι δυό τους, μαζί με τα αδέλφια Γιώργο και Δημήτρη Κοκονίδης αποφάσισαν να ιδρύσουν ένα μουσικό συγκρότημα (λίγο μετά προστέθηκε στην παρέα και ο Κώστας Καρακατσάνης.

Το μουσικό γκρουπάκι που δημιουργήθηκε θα περιλάμβανε στο ρεπερτόριό του, διάφορα είδη μουσικής κι αυτός ήταν ο λόγος που αρχικά ονομάστηκε… “Mixing Up The Medicine”. Όμως όταν το 2003 προστέθηκε στην παρέα και Χρήστος Τρεσίντσης, το όνομα του γκρουπ άλλαξε.

Ήταν η εποχή που σηματοδοτουσε ένα νέο ξεκίνημα στους μουσικούς δρόμους του συγκροτήματος, αντίστοιχους με τα όνειρα που είχαν τα δημιουργικά μέλη του. Και θέλοντας να συσχετίσουν τη νέα προσπάθεια και τα καινούργια σχέδιά τους, με τη φράση “Τα όνειρά μας”, την παράλλαξαν και ονόμασαν το συγκρότημά τους… Onirama!

Κι από τότε μέχρι σήμερα, κάνουν τα όνειρα πραγματικότητα, μετρώντας συνεχώς επιτυχίες.

1 Comment

  • ουμπαλα μαυτους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *