ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ημαθίας για την επίθεση στον διαιτητή – κατατέθηκε σήμερα η μήνυση

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ημαθίας για την επίθεση στον διαιτητή – κατατέθηκε σήμερα η μήνυση

Όπως αναμενόταν και το είχαμε γράψει από την Τετάρτη (κλικ ΕΔΩ), η ΕΠΣ Ημαθίας πήρε την απόφαση να αναβάλλει τα πρωταθλήματα του ερχόμενου σαββατοκύριακου λόγω της επίθεσης που δέχτηκε διαιτητής της ΕΠΣΗ σε καφέ της Αλεξάνδρειας.

Ο διαιτητής κατέθεσε σήμερα μήνυση για το περιστατικό. Αν στο δικαστήριο κριθεί πως το συμβάν εμπίπτει στην αθλητική βία, δεν αποκλείεται ο ποδοσφαιριστής να τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους έως και τριών ετών.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ημαθίας:

Το Διοικητικο Συμβουλιο της ΕΠΣ Ημαθιας συνελθον εκτακτως χθες, μετα από το συμβαν της αναιτιας και αναδρης επιθεσης με ξυλοδαρμο,σε διαιτητη της δυναμης της,αποφασισε τα κατωθι:

1. -Καταδικαζει απεριφραστα το γεγονος που γυριζει πισω πολλες δεκαετιες το Ερασιτεχνικο Ποδοσφαιρο της Ημαθιας και δηλωνει ότι, μεσα στα πλαισια των Κανονισμων,δεν θα επιτρεψει να επαναληφθουν παρομοια φαινομενα, απομακρυνοντας και απομονωνοντας τους υπαιτιους τετοιων συμπεριφορων από το ποδοσφαιρο.

2. -Ως ελαχιστο δειγμα συμπαραστασης στον διαιτητη ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ολους τους αγωνες που ηταν προγραμματισμενοι για το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 22 & 23.12.2018 .

Από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ ΗΜΑΘΙΑΣ

1 Comment

  • Αφού το συμβάν το δίκασε η ΕΠΣ γιατί δεν τον κρεμάει τον άνθρωπο να τελειώσει το θέμα. Δηλαδή όποιος διαιτητής δηλώνει επίθεση εναντίον του εκτός αγώνα στο σπίτι στην δουλειά του κ.τ.λ Άμεσα σταματάει το ποδόσφαιρο και δικάζεται ο υπαίτιος από την ΕΠΣ. Συμπέρασμα τι τα θέλουμε τα πολιτικά δικαστήρια?????? Αφού δικάζει η ΕΠΣΣΣΣΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *