ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Με επιτυχία οι εξετάσεις ανώτερης ζώνης του συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος

Με επιτυχία οι εξετάσεις ανώτερης ζώνης του συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος

Ολυμπιακό καράτε: Τίποτα που να αξίζει, δεν αποκτάται εύκολα

Κείμενο του συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος Αλεξάνδρειας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις ανώτερης ζώνης την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου. Πολυπόθητος στόχος αποτελεί η κατάκτηση μιας ανώτερης ζώνης, ένα μεγαλύτερο kyu που είναι η επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών όλων των αθλητών του καράτε.

Με έκδηλη την πεποίθηση για την επίτευξη του στόχου τους πραγματοποιήθηκαν οι γενικές εξετάσεις για ανώτερη ζώνη στη σχολή μας επιδεικνύοντας πειθαρχία, συντονισμό απίστευτη δυναμικότητα και πολύ καλή τεχνική . Όλοι οι αθλητές από τους πιο μικρούς ως τους πιο μεγάλους έδωσαν εξετάσεις όχι μόνο στους εξεταστές κ. Χατζηλιάδη, κ. Τανούρη, κ. Τσακμακίδου Όλ., κ. Κωστόπουλο Θεοφ. αλλά και στους ίδιους τους γονείς παρουσιάζοντας μία τεχνική και δυναμική υπέρβαση από την προηγούμενη φορά.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι γονείς και φίλοι των αθλητών και οι αθλητές του αγωνιστικού καράτε Ουζούνης Βασ.και Ξανθοπούλου Νίκη παρουσιάζοντας ένα μικρό προπονητικό πρόγραμμα του ολυμπιακού καράτε. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μοιράστηκαν αυτόγραφα από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ελενα Χατζηλιαδου που μίλησε στους παρευρισκομενους θεατές για τις αθλητικές εμπειρίες της από τα πρόσφατα πρωταθλήματα που κατέκτησε.

Επίσης τονίστηκε η σημασία της ενασχόλησης με το shotokan καράτε στις μέρες μας και τα οφέλη της διαπαιδαγώγησης που απορρέουν από την συστηματική κατευθυνόμενη εξάσκηση στο shotokan karate. Τις απονομές έκαναν οι επίτιμοι καλεσμένοι εξεταστές μας εκφράζοντας τις ευχές τους στους θεατές και τα συγχαρητήρια τους για την επιτυχία τους στις εξετάσεις στους αθλητές μας.

Προπονητές και αθλητές εύχονται σε όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευλογία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *