ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ανεπανάληπτη εμπειρία το μπασκετικό ταξίδι του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας στην Αθήνα! (φώτο)

Ανεπανάληπτη εμπειρία το μπασκετικό ταξίδι του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας στην Αθήνα! (φώτο)

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε και η δεύτερη μέρα της αποστολής των τμημάτων Ακαδημιών του Άθλου στην Αθήνα (κλικ για την πρώτη μέρα ΕΔΩ). Το πρωί της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου οι αθλητές και οι συνοδοί τους πέρασαν μερικές ξένοιαστες ώρες στην ηλιόλουστη Γλυφάδα και στη συνέχεια μετά το μεσημεριανό γεύμα κατευθύνθηκαν προς το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών.

Εκεί τους περίμεναν οι ομάδες Προπαίδων και Παίδων του Παναθηναϊκού για δύο άκρως απολαυστικά και δυνατά φιλικά παιχνίδια.

Μετά τα παιχνίδια οι νεαροί αθλητές του Άθλου συναντήθηκαν με παίχτες της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟ που έφταναν στο γήπεδο για το παιχνίδι της Ευρωλίγκα με την Αρμάνι Μιλάνο. Η εμπειρία της παρακολούθησης από απόσταση αναπνοής ενός ακόμη παιχνιδιού υψηλού επιπέδου της Ευρωλίγκα θα μείνει βαθιά χαραγμένη στο μυαλό των παιδιών.

Μετά την βραδινή ξεκούραση στο ξενοδοχείο το Σάββατο το πρωί το Προπαιδικό έδωσε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Πρωτέα Βούλας που αναπτύσσεται πολύ δυναμικά στο αναπτυξιακό Μπάσκετ.

Το απόγευμα του Σαββάτου η αποστολή του Άθλου επέστρεψε στην Αλεξάνδρεια.

Δείτε εικόνες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *