ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Μία ακόμα σπουδαία μπασκετική εμπειρία για τους “μικρούς” του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας! (φώτο)

Μία ακόμα σπουδαία μπασκετική εμπειρία για τους “μικρούς” του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας! (φώτο)

Με γεμάτες τις αποσκευές τους με μοναδικές εμπειρίες και εξαιρετικά χρήσιμα αγωνιστικά λεπτά επέστρεψαν από το μεγάλο Διεθνές Τουρνουά της Θεσσαλονίκης οι μικροί αθλητές της ομάδας Μίνι (2006-07 γεννηθέντων) της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΛΟΣ.

Το Τουρνουά πραγματοποιήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 27, 28, 29 Δεκεμβρίου 2018.

Συμμετείχαν 8 ομάδες συνολικά τέσσερις από την Ελλάδα (Άθλος Αλεξάνδρειας, Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, Ίκαροι Σερρών, Κεραυνός Λάρισας) και τέσσερις από την Σερβία (KKKorac, All Star Serbia, Radniski, KKCerak).

Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό με αρκετούς από τους φερέλπιδες καλαθοσφαιριστές να αφήνουν μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον.

Η ομάδα του Άθλου εντυπωσίασε με την απόδοσή της και το αγωνιστικό και οργανωτικό της επίπεδο καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στο Τουρνουά με δύο νίκες (με KKKORAC και ALL STAR SERBIA) και μία ήττα (από ΙΚΑΡΟΥΣ ΣΕΡΡΩΝ) στα παιχνίδια του Ομίλου.

Στο μικρό τελικό της διοργάνωσης αντιμετώπισε την πολύ ισχυρή ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη και ηττήθηκε μετά από πολύ καλή εμφάνιση και ενώ ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το πρώτο ημίχρονο.

Μετά το τέλος του αγώνα οι αθλητές του ΑΘΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ αφού χειροκροτήθηκαν θερμά για την προσπάθεια τους (και από τους φίλους της αντίπαλης ομάδας) παρέλαβαν τα αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

Συνοδοί προπονητές της ομάδας ήταν οι κόουτς Αγγέλης και Γεράσης.

Μετά από την πολύ μεγάλη εμπειρία που έζησαν τα μεγαλύτερα παιδιά του Άθλου στην Αθήνα (τουρνουά με ΠΑΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ) και τα δύο παιχνίδια της Ευρωλίγκα που είδαν από κοντά, ήρθε μια ακόμη σπουδαία διοργάνωση την οποία βίωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα μικρότερα παιδιά της Ακαδημίας Άθλος.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι η Ακαδημία Άθλος μετά από πέντε μόλις χρόνια λειτουργίας γίνεται αποδέκτης σπουδαίων προτάσεων για να συμμετέχει σε τουρνουά εγχώρια και διεθνή με καταξιωμένες ομάδες υψηλού επιπέδου.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του τμήματος Μίνι της Ακαδημίας Άθλος οι οποίοι κέρδισαν μοναδικές εμπειρίες και άφησαν υποσχέσεις για μια σπουδαία συνέχεια!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *