ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Άποψη: Θα ανοίξουν ή όχι τα σχολεία στον δήμο Αλεξάνδρειας την Τρίτη; (βίντεο)

Άποψη: Θα ανοίξουν ή όχι τα σχολεία στον δήμο Αλεξάνδρειας την Τρίτη; (βίντεο)

Οι διακοπές των μαθητών και τελειώνουν σήμερα Δευτέρα 7 Ιανουαρίου και σύμφωνα με το πρόγραμμα μαθητές και εκπαιδευτικοί επιστρέφουν στις σχολικές αίθουσες αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου.

Στον δήμο Αλεξάνδρειας (και όχι μόνο), επικρατεί το ερώτημα, αν θα ανοίξουν ή όχι τα σχολεία αύριο.

Την απόφασή θα την πάρει όπως πάντα ο δήμαρχος αφού κάνει τους απαραίτητους ελέγχους στα σχολικά κτίρια και τις αυλές.

Άποψη του Αλεξάνδρεια-Γιδάς πάντως είναι πως τα σχολεία θα είναι κλειστά λόγω της τωρινής κατάστασης των σχολείων αλλά και των δελτίων καιρού που μιλάνε για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Την ίδια άποψη εξέφρασε χτες και ο Διευθυντής του 1ου Λυκείου Αλεξάνδρειας.

Δείτε το βίντεο στο 2:39:

4 Comments

  • γιατι εμεις τι παθαμε που πηγαιναμε και με μισο μετρο σχολειο??? τα κανατε τα παιδια μιγιαγκιχτα!!!! αντε και μην πω και τπτ πιο βαρυ….

    • Τίποτε δεν πάθατε, πάντως ορθογραφία δεν μάθατε καλλίτερη κι ας κάνατε περισσότερες ώρες μάθημα. Πιθανότατα τελειώσατε λύκειο και γράφετε χωρίς τόνους, με λατινικό αντί ελληνικό ερωτηματικό και δεν ξέρετε καν πώς γράφονται η μύγα και το αγγίζω. Μυγιάγγιχτα είναι το σωστό· ακούς εκεί «μιγιάγκιχτα»!

    • Περασατε υπό αυτές τις συνθήκες όμως δεν είχατε μπει στην εποχή αυτή δεν ήσασταν μαθητής στο τώρα αλλά στο παλιά και έχει μεγάλη σημασία και διάφορα αυτό . Παλιά το νερό που πίνατε δεν φοβοσασταν τόσο όμως τώρα γίνεται πολεμος το έχετε δει με τα μάτια σας . Οι αρωστιες περισσεύουν και τα λεφτά λιγοστεύουν όταν εσείς είχατε αυτή την λίγη ζέστη τα τωρινά παιδιά μπορεί και να μην την εχουν. Δεν χάνουν και τίποτα αν δεν πηγαίνουν τόσο συχνά σχολείο γιατί εκεί δεν τους μαθαίνουν την ιστορία αλλά το τι έκαναν άλλοι λαοί ..σαν τα βόδια είμαστε τα καημένα με την καλή έννοια γίνονται πράγματα πίσω από την πλάτη μας και εμείς δεν γνωρίζουμε τίποτα εγώ μετά το σχολείο άρχισα όλα να τα καταλαβαίνω. Δυστυχώς όμως με το χαρτί του σχολείου πιανουμε δουλειές (που λέει ο λόγος) αλλά τι σας πειράζει εσας να ξεκουραστούν και λίγο? Δεν είναι ίδια κατάσταση μην το ξεχνατε αυτό. Άλλο εσείς σαν μαθητές και άλλο αυτα σαν μαθητές

  • Και αν είστε πατέρας ή μητέρα σας το λέω από εμπειρία μην πιέζετε το παιδί σας οι βαθμοί δεν φτιάχνουν τον χαρακτήρα να το θυμάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *