ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αλλάζει το δάπεδο στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας – δείτε πως έγινε (φώτο)

Αλλάζει το δάπεδο στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας – δείτε πως έγινε (φώτο)

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Ξεκίνησαν με γοργούς ρυθμούς την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, οι εργασίες για την υλοποίηση του έργου «Επανακατασκευή δαπέδου κλειστού γυμναστηρίου 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Αλεξάνδρειας». Ένα έργο που έχει ενταχθεί, με την υπ’ αρ. πρωτ. 92462/29.8.2017 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2017 και υλοποιείται σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Οι εργασίες αφορούν στην κατασκευή συστήματος πολυουρεθανικού αθλητικού δαπέδου ελάχιστου συνολικού πάχους 9 mm επί του υπάρχοντος δαπέδου PVC.

Το έργο πρόκειται να αναβαθμίσει την ποιότητα του δαπέδου του κλειστού γυμναστηρίου, που χρησιμοποιούν εκτός από τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου και Λυκείου, αρκετοί τοπικοί Αθλητικοί σύλλογοι και Τμήματα Γυμναστικής.

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης δήλωσε σχετικά με την έναρξη των εργασιών:

«Λειτουργώντας βάσει Χρονοδιαγράμματος και με τη στήριξη του Γ.Γ.Α. κου Συναδινού τον οποίο και ευχαριστώ, υλοποιούμε ένα ακόμη έργο βελτίωσης των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου έτσι ώστε με το πέρας των εργασιών, ένα ασφαλές και σύγχρονο δάπεδο που θα αναβαθμίσει την λειτουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου Αλεξάνδρειας, θα τεθεί στη διάθεση των μαθητών, αλλά και των Αθλητικών Συλλόγων που δραστηριοποιούνται εκεί».

 

 

 

 

 

 

 

5 Σχόλια

 • Φωτογραφία βάλτε τον ΓΓ Κύριο Συναδινό και τον Βουλευτή Κύριο Αντωνίου.
  Δικό τους είναι το έργο!
  Όχι του Δημάρχου!

 • Καλώς και έγινε αυτό το έργο και χίλια μπράβο. Αλλά ο υφυπουργός αθλητισμού στην τελευταία συνάντηση με τον κο Γκυρίνη υποσχέθηκε να κάνει κάτι για την παγκόσμια πρωτοτυπία του «μισού στίβου» στο στάδιο της πόλης αλλά προχωράει κάτι γι αυτό;

 • με ξένα έργα μνημόσυνο κανετε κύριοι.

 • Μέχρι τις εκλογές θα έχει πολλά βαφτίσια.

 • ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ
  ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
  ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΝΆΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ
  ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ
  Κ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up