ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Μεγαλώνουν οι φήμες με… “ονοματεπώνυμο” για μια “ηχηρή” μεταγραφή του Παναγιώτη Γκυρίνη

Μεγαλώνουν οι φήμες με… “ονοματεπώνυμο” για μια “ηχηρή” μεταγραφή του Παναγιώτη Γκυρίνη

Έντονη ήταν η παρουσία των τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας Αλεξάνδρειας, στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου δήμαρχου Αργύρη Πανταζόπουλου.

Τόσο έντονη ώστε οι “απουσίες” των προσώπων που δεν παρέστησαν, να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και σχεδόν… “να μετριούνται στα δάχτυλα” όπως σχολίασε άνθρωπος που γνωρίζει καλά τις διεργασίες του… πεζόδρομου της Αλεξάνδρειας.

Του χώρου όπου κατ΄ εξοχήν γίνονται οι “διαρροές” των ψιθύρων και οι “εκτιμήσεις” για τις κινήσεις των πρωταγωνιστών της πολιτικής ζωής του δήμου.

Ανάμεσα στα πρόσωπα της “γαλάζιας οικογένειας” που δεν πήγαν στην εκδήλωση του Αργύρη Πανταζόπουλου είναι και…

Η συνέχεια στο Zoomerang κλικ ΕΔΩ

7 Comments

  • Να γράψετε και πόσο στοίχισε η μεταγραφή!!!

  • Πλάκα κάνεις? Είναι δυνατόν? Κάτι μυρίζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Διαβάζοντας την ανάρτηση σας αυτή προβληματίστηκα εξαιρετικά για τον τρόπο σκέψεις τις αξιότιμης κ Όλγας Μοσχοπούλου . Συγκεκριμένα: Η κ Μοσχοπούλου είναι πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου με εξαιρετική παρουσία στις δύο περιόδους του Δημοτικού Συμβουλίου. Επί πλέων είναι αξιολογημένο στέλεχος τις Νέας Δημοκρατίας. Η στάση τις την τελευταία περίοδο απέναντι στην Διοίκηση του κ Γκυρίνη ήτανε καταγγελτική . Θυμίζω την θέση τις για τον ΟΕΥ και την καταγγελία τις για την παραποίηση τις Οικονομικής επιτροπής που ενώ απουσίαζε μαζί με το κ Βενιόπουλο δηλώθηκε παρούσα!!! Απορώ σήμερα πως μπορεί να είναι υποψήφια – αν είναι – με τον κ Γκυρίνη μετά από όλα αυτά? Και απορώ διότι δεν είναι μία υποψηφιότητα πού επιζητεί την καταξίωση τις, ούτε μια υποψηφιότητα που ως σκοπό έχει ένα μισθό ενός Προέδρου η ενός Αντιδημάρχου. Πιστεύω πως ο χρόνος θα δείξει και ίσως λύσει και τις όποιες απορίες των αναγνωστών σας όπως την και την δική μου.

  • ΑΝΩΝΥΜΕ 10.53.13 ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΤΟΥ Ε.Σ.Υ Η ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ .ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΚΥΡΙΝΗ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  • Εσυ 10.53.13 που την γνωριζεις πες μας τι πιστευεις για την αξιοτιμη κυρια αν την δεις με Γκυρινη?Τι?Τρωει κανεις αχυρο πιστευεις?

  • ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ?ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΘΑΡΟ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ?ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΓΚΥΡΙΝΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ.ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΝΔ.

  • ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΨΙΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΣΕ ΘΕΛΑΝ “”ΕΚΤΟΣ,,…Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΙΚΡΥΝΟΥΝ..ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ.!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *