ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Συνυπογράφει την άποψη Τζιτζικώστα για δημοψήφισμα σχετικά με τις Πρέσπες ο Κ. Καλαϊτζίδης

Συνυπογράφει την άποψη Τζιτζικώστα για δημοψήφισμα σχετικά με τις Πρέσπες ο Κ. Καλαϊτζίδης

Ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης συνυπογράφει και ταυτίζεται απόλυτα με την άποψη που εξέφρασε προ ημερών ο Απόστολος Τζιτζικώστας για διενέργεια δημοψηφίσματος με ερώτημα το εάν είναι αποδεκτή η Συμφωνία των Πρεσπών από τους Έλληνες όπως και η χρήση του ονόματος “Βόρεια Μακεδονία” για το γειτονικό κράτος, πριν όλα αυτά έλθουν για συζήτηση στην ελληνική Βουλή.

«Η κυβέρνηση να ζητήσει τώρα την άποψη του ελληνικού λαού για αυτή την απαράδεκτη και επιζήμια εθνικά συμφωνία και πριν τη συζήτηση στη Βουλή», δήλωσε προ ημερών ο Απόστολος Τζιτζικώστας επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι “η συμφωνία για τη νέα ονομασία της ΠΓΔΜ δημιουργεί μεγάλους κινδύνους για τις ελληνικές επιχειρήσεις με όνομα παράγωγο του «Μακεδονία», καθώς μπορεί να εγείρει αξιώσεις από ανταγωνιστές στην ΠΓΔΜ”.

Άποψη που σύμφωνα με τις πληροφορίες του Zoomerang.gr, βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και τον Κώστα Καλαϊτζίδη που από την πρώτη στιγμή δηλώνει πλήρη ταύτιση με τις θέσεις και τις απόψεις του Απόστολου Τζιτζικώστα (και στο θέμα αυτό), έχοντας δηλώσει επίσης πως είναι έτοιμος να ξαναμπεί μπροστά και να αναλάβει όποιες πρωτοβουλίες του ζητηθούν από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον Περιφερειάρχη, για το ζήτημα της Μακεδονίας.

Ένα ζήτημα που σύμφωνα με πληροφορίες, ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν θα αφήσει “να περάσει έτσι” και σκοπεύει να το “σηκώσει ψηλά”, έχοντας στο πλευρό του, μια ακόμη φορά  και τον Κώστα Καλαϊτζίδη. Όπως πάντα άλλωστε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *