ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Η βιβλιοπρόταση αυτής της εβδομάδας από την Power Book Girl!

Η βιβλιοπρόταση αυτής της εβδομάδας από την Power Book Girl!

Η Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ

Εκδόσεις: Άγκυρα

Συγγραφέας :A. Civardi, K. Petty, J. Dunbar, L. Somervile

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Το βιβλίο «Ιστορίες για Καλή Νύχτα» είναι γεμάτο μικρές ιστορίες που μπορούμε να διαβάσουμε στα παιδιά, λίγο πριν τους πούμε καληνύχτα. Ιστορίες με ζωάκια, μικρούς ήρωες, κλόουν, βουτιές σε βυθούς αλλά και μαγικά πετράδια. Όλες οι ιστορίες καθησυχάζουν τις αγωνίες των παιδιών, τους βοηθούν να αναπτύξουν την φαντασία τους αλλά και να ανακαλύψουν τον ίδιο τους τον εαυτό. Τονώνουν την αυτοπεποίθηση τους και δυναμώνουν την σχέση του μεγάλου αναγνώστη με το μικρό ακροατή. Πλούσια εικονογράφηση, απλός λόγος, ευφάνταστες ιστορίες που όλες δίνουν ένα ισχυρό μήνυμα. Τέλος το βιβλίο περιέχει βοηθητικά κείμενα για γονείς και εκπαιδευτικούς, τρόπους για πιο δημιουργική ανάγνωση αλλά και ένα συμπέρασμα στο τέλος κάθε ιστορίας. Ένα βιβλίο που πρέπει να στα ράφια της παιδικής βιβλιοθήκης σας.

Η βιβλιοπρόταση αυτή έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Άγκυρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *